Pretraži

Nakon što ga je blokirala, bivši dečko šalje poruke njenom drugu! Edita Aradinović se odala jednim postupkom, pa priznala sve

Showbiz
0
edita aradinović

Poznata pevačica Edita Aradainović je gostovala u jednoj emisiji pa se jednim potezom odala i otkrila da bivši dečko kog je blokirala, nakon svega šalje poruke njenom drugu!

Edita privlači pažnju javnosti nakon raskida sa bivšim dečkom sa kojim je godinama bila u vezi, a sada je ona gostujući u jednoj emisiji otkrila da on šalje poruke njenom drugu nakon što ga je ona blokirala.

Naime, dok je gostovala u emisiji kod Goce Tržan na „K1 Televiziji“, voditeljka je u jednom momentu primetila da je Edita nekome poslala poruku pa ju je odmah upitala u vezi toga. Iako se pevačica na početku opirala na kraju je ipak popustila, pa priznala:

– Najboljem dugu. Pošto sam blokirala bivšeg momka, najbolji drug mi je poslao poruku, pošto njemu piše – otkrila je ona, pa dodala kako ne bi trebalo da priča o tome:

Hoću da budem zvezda, moram da budem nedodirljiva, razumeš, moram da ne pričam o tim stvarima. Te pikanterije, to nema potrebe da se priča – rekla je Edita.

Foto:Printscreen/Instagram:editaaradinovic
Foto:Printscreen/Instagram:editaaradinovic

Nakon ovoga ju je upitala voditeljka šta ona to očekuje od momka, a ne može nikako da dobije.

Edita je prvo priznala da traži ono što i nudi pa je priznla o čemu je reč.

– Želim da bude involviran, da zajendo gradimo tu neku zajednicu, da zajedno gradimo nešto – rekla je ona pa dodala – Ne bih mogla da budem sa partnerom 24 sata. Volela bih da je svestran, da je sposoban, da može da se involvira u sve, da može da se adaptira brzo, da nije neka tu papučica koja me prati koja mi ne izlazi iz…Nekako zamišljam nekog vizeza koji je porodičan, u smislu porodičan kućevan čovek.

Za kraj ona je objasnila kakve probleme je imala u prethodnoj vezi.

– Evo ja imam na primer situaciju da je to bila veza na daljinu i da nikada nisam dovodila ništa u pitanje. Nisam onaj tip žene, da čačkam sa kim si bio, gde si bio. Nikad ne pitam šta radiš, radi i to je tvoj život. Ali kada bismo živeli zajedno verovatno bi to sve bilo skladnije, jasnije, neke stvari bi na površinu izašle brže. Videlo bi se šta je loše, ali ovako nije jer je dugo trajalo. Ja sedim i pričam sa partnerom i sad čujem i vidim iz njegovog okruženja prijatelja koji svašta nešto rade a imaju kuči sve što treba da imaju. Ali on kaže ja ne! Pa kako ti ne! Sad ja vidim da sam ja kriva, da sam verovatno ja privukla tog nekog partnera u tom dobu – završila je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz