Pretraži

Nesvakidašnji gest kojim je privukao pola miliona pregleda: Janko priredio iznenađenje sestri, a jednom potezu se nije nadala! (VIDEO)

News
0
janko
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Influenser i jutjuber Stefan Janković poznatiji kao Janko objavio je na svom Tiktok nalogu snimak u kom je pokazao  kako je odlučio da iznenadi svoju sestru, a ovaj gest oduševio je njegove brojne fanove.

Stefan Janković poznatiji kao Janko započeo je svoju Jutjub karijeru pre nekoliko godina, a klipovima u kojima je pokazao svoj humor i jedinstvenost uspeo je da skupi svoju vernu publiku koja ga i dan danas prati.

Iako su njegovi klipovi uvek bili zabavnog karaktera, Stefan je sada svoj kontent na društvenim mrežama proširio i na putovanja, te neretko putuje i deli kadrove sa svojih avantura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Ovog puta Stefan je na svom tiktok nalogu objavio video snimak gde je svojoj sestri za rođendan poklonio novi telefon, zbog čega se ona oduševila.

Međutim, Stefan nije mogao da samo poklon bude senzacija u videu, nakon čega je odlučio da joj polomi njen stari telefon ispred nje, a sve to je zabeleženo kamerom.

@stefan_jankovic Sve najlepše sekić 🥳❤️ #janko ♬ original sound – Janko 💦

“Kako te služi stari telefon?“, upitao ju je Janko, a ona je odgovorila da je dobar nakon čega je usledilo to da je ovaj poznati jutjuber bacio njen stari telefon o pod i tako ga polomio.

Ovaj video snimak broji preko 500 hiljada pregleda i pedeset hiljada lajkova, a ni komentari ne izostaju.

“Respekt za tebe“, “Bravo najjači si“, Svaka ti čast“, bili su samo neki od komentara.

@stefan_jankovicSrećan rodjendan Mama ❤️🙌🏻🥳♬ original sound – Janko 💦

Prisetimo se, Janko je pre nekoliko dana i svojoj mami priredio rođendansko iznenađenje, te joj je kupio automobil za njen rođendan zbog čega se ona jako obradovala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News