Pretraži

“NA BADNJE VEČE SAM OPERISANA“: Teodora Džehverović se oglasila iz bolnice, pa otkrila šta joj se dogodilo (FOTO)

News
2
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Poznata pevačica se oglasila na svom Instagram profilu iz bolnice i podelila sa pratiocima šta joj se dogodilo uoči Božića i otkrila šta je bio razlog njene operacije.

Teodora je podelila fotografiju iz bolničkog kreveta i tom prilikom je otkrila zašto je nije bilo par dana na društvenim mrežama i objasnila pratiocima šta je bio uzork njene hitne operacije.

Foto:Printscreen/Instagram:teodoradzehverovic

“Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana.Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo. Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba“, napisala je na svom Instagram storiju Teodora, pa dodala:

“I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem“.

S obzirom da je Teodora ostavila opciju da joj pratioci postavljaju pitanja, tu se našlo i mnogo poruka podrške, zbog čega je Teodora bila neizmerno zahvalna.

“Želim da ti dragi Bog podari što brži oporavak, čekamo da Džehvica razvali jače nego ikad“, napisao je jedan od njenih pratilaca.

Foto:Printscreen/Instagram:teodoradzehverovic

“Joj Bože dragi, hvala vam beskrajno na ovim porukama. Samo da smo živi i zdravi dragi moji ljudi. Ja jedva čekam da se vratim projektima, njima se rdaujem svim srcem. Zajedno ćemo kidati, jednostavno znam to! Imam osećaj!“, napisala je Teodora

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News