Pretraži

POTVRĐENA VEZA KOŠARKAŠA I PEVAČICE: Teodora Džehverović uhvaćena sa novim dečkom, još jednom pokazala da voli sportiste! (FOTO)

Showbiz
0
teodora džehverović
Foto: Instagram printscreen/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović konačno je uhvaćena sa novim dečkom!

Još od raskida sa košarkašem Ninom Čelebićem, o ljubavnom životu mlade pevačice ne prestaje da se spekuliše. Ona je bila povezivana sa nekoliko sportista, a poznato je da Teodora nije imuna na košarkaše.

Pre nekoliko meseci pojavile su se spekulacije da je Džehverovićka u vezi sa slovenačkim košarkašem Maticom Rebecom. Ona ove navode nikada nije potvrdila, međutim njeni verni pratioci su uočili nekoliko sličnosti na društvenim profilima košarkaša i pevačice.

Teodora se letos našla na letovanju, sa kog je izbacila vrele fotografije u kupaćem.

Međutim, njen izgled nije jedino što je privuklo pažnju, već mesto na kom se nalazi. Samo jedan dan nakon pevačicine fotke, sliku sa istog mesta izbacio je i pomenuti košarkaš Rebec. Zbog ove „slučajnosti“ gotovo svi su bili ubeđeni da ovaj mladi par uživa u ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matic Rebec (@maticrebec)

Sada, mesecima kasnije, njihova veza je potvrđena kada ih je uhvatila kamera emisije „Paparazzo lov“. Rebec je počeo da igra za jedan srpski klub, a ono što je svima zapalo za oko jeste što on živi u zgradi pored Teodore u novoizgrađenom naselju u koji se i sama pevačica nedavno uselila, a sada se čini da je tu dom našao i njen izabranik.

Foto: Youtube printscreen/ Paparazzo lov//DNK//Brak na neviđeno

Snimak je nastao samo par dana pre hitne operacije kroz koju je Teodora prošla, a nakon ovog zahvata, košarkaš je uhvaćen kako redovno obilazi pevačicu kako bi brinuo o njoj.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz