Pretraži

IZAZVALA POTPUNU POMETNJU: Teodora Džehverović odgovorom šokirala javnost, svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

Showbiz
1
teodora džehverović
Foto: Instagram printscreen/teodoradzehverović

Pevačica Teodora Džehverović rešila je da izazove pravu pometnju među svojim fanovima.

Teodora u poslednje vreme privlači veliku pažnju svojim sadržajem na društvenim mrežama, na kojima se neretko nađu njene provokativne slike i snimci. Tako je nedavno sve iznenadila jednom odevnom kombinacijom koja je malo šta pokrivala, a koju je pevačica ponela na jednom nastupu.

Istovremeno se svi Teodorini fanovi pitaju šta se dešava na ljubavnom planu mlade zvezde. Već mesecima se spekuliše o njenoj povezanosti sa slovenačkim košarkašem Maticom Rebecom, a iako nikad nije potvrdila ove navode, mnoge zanima šta on misli o njenom provokativnom sadržaju.

Pevačica je sada odlučila da podigne prašinu na svom Instagramu najnovijim trendom. Poenta trenda je da se odgovori na 13 osnovnih pitanje o sebi, a jedno od tih pitanja se tiče broja dece koje osoba koja odgovara ima ili nema.

Teodora Džehverović se priključila ovom trendu, te je na ovo pitanje odgovorila brojem 1 što je šokiralo njene pratioce i izazvalo pravu buru na Instagramu.

teodora džehverović
Foto: Instagram printscreen/teodoradzehverovic

Nakon lavine komentara koja je usledila, pevačica se opet oglasila i otkrila da se radi o najobičnijom šali koja je izazvala haos.

„Samo se šalim, nemam dece“, napisala je ona.

teodora džehverović
Foto: Instagram printscreen/teodoradzehverovic

Komentari (1)

  1. […] Najnoviji trend koji trenutno vlada Instagramom, a kom su se priključile brojne poznate ličnosti i influenseri, već danima intrigira njihove pratioce na ovoj društvenoj mreži. Naime, radi se o tome da se odgovara na nekoliko pitanja o sebi, a juče je Teodora Džehverović uzburkala javnost odgovorom na pitanje koliko dece ima.  […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz