Pretraži

„Voleo bih da nas predstavlja sledeće godine na Evroviziji!“ Desingerica novom pesmom ruši sve rekorde, komentari fanova pljušte, a jedan je privukao posebnu pažnju!

Muzika
0
Dragomir Despić Desingerica
Foto:Printscreen/Instagram:dragomirdespic_design

Desingerica je pre samo pet dana objavio svoju pesmu “Skakavac“ i ubrzo stigao do brojke od 1,7 miliona pregleda.

Činjenica je da šta god Desingerica objavi postane veliki hit i to ne možemo da mu osporimo, a pored njegove ogromne fan grupe, ni kolege ne izostaju sa podrškom i do sada su se mogli čuti samo pozitivni komentari.

Svojom prvom solo pesmom “Ccokolada“ zapalio je sve klubove i društvene mreže, te njegov hit sada broji 14 miliona pregleda, a po objavljivanju pesme pod imenom “Skakavacc“ krenuo je sa obaranjem novih rekorda.

Sa ovom pesmom Desingerica se pozicionirao kao broj jedan na Jutjub trending listi, a komentari ne prestaju da se nižu.

Ipak jedan komentar je svima zapao za oko, a to je da je jedan od slušalaca izrazio želju kako bi voleo da nas sledeće godine na Evroviziji predstavlja Desingerica.

– Koliko bih voleo da nas Dragomir predstavlja sledeće godine na Evroviziji, on bi haos tamo napravio – glasio je komentar na Jutjubu.

Na striming platformi Spotify, Desingerica broji nešto manje od pola miliona slušalaca što je veliki uspeh za tako kratko vreme.

Foto:Printscreen/Spotify:Desingerica

Pored toga što striming platforme gore od slušanja Desingericinih hitova, on je i od Jutjuba dobio “Silver button“ za 100 hiljada pretplatnika na svom Jutjub kanalu, a to je sve podelio sa pratiocima na Instagramu.

Foto:Printscreen/Instagram:dragomirdespic_design

Iako je vrlo slušan kod nas, njegova popularnost ne izostaje i u susednim državama gde se uvek traži karta više za njegov nastup.

Desingericinu novu pesmu “Skakavacc“ možete slušati na svim striming platformama:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika