Pretraži

Još jedan u nizu skandala: Supruga Kanjea Vesta ulicama prošetala potpuno obnažena, par suludim stajlingom ponovo šokirao svet! (FOTO)

News
2
kanje vest
Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kanjeova supruga Bjanka viđena je u odevnoj kombinaciji koja je šokirala mnoge i navela javnost da se zapita gde je granica dobrog ukusa, ali i na šta je sve Bjanka spremna kako bi udovoljila svom suprugu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanye Westaurant (@kanyewestaurant_)

Bjanka se, naime, pojavila na ulici potpuno naga, a na sebi je nosila samo porvidnu kabanicu koja nije sakrivala apsolutno ništa.

Iako joj je društvo pravio Kanje, on je bio sušta suprotnost. Kanje je na sebi imao široku jaknu/ogrtač, a lice je prekrio crnom maskom.

Foto: The Daily Stardust/ Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Fotografije na kojima se vidi Bjankin suludi stajling obišao je ceo svet i ljudi ne prestaju sa komentarisanjem. Mnogima nije jasno šta se događa sa njom i da li je i za ovo zaslužan Kanje.

Neki veruju da je Kanje zadužen za sve njene stajlinge, a Bjanka se često može videti u javnosti kako je oskudno odevena i da je jedva nešto prekriveno.

Foto: The Daily Stardust/ Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako neki kažu, Kanje je sada potpuno drugačija osoba u odnosu na pre – dok je nekada Kim branio da se oblači oskudno, sada je želeo svima da pokaže da više nije takav, te je to razlog zašto doslovno tera Bjanku da se oblači na ovaj način.

Bjanka i Kanje su se venčali u decembru 2022. godine i to samo mesec dana nakon razvoda od Kim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanye Westaurant (@kanyewestaurant_)

Bjankini prijatelji tvrde da Kanje zapravo manipuliše njom i da ne može da radi ništa bez njene dozvole, pa čak i kada je oblačenje u pitanju.

Spekuliše se i da je Kanje zabranio društvene mreže Bjanki kako bi je zaštitio od loših komentara javnosti, dok on redovno na svom Instagram profilu objavljuje njene fotografije na kojima je oskudno obučena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanye Westaurant (@kanyewestaurant_)

„Bjanka je oduvek imala društvene mreže i bila je aktivna na njima – sve dok se nije udala za Kanjea“, rekao je jedan njen prijatelj za Dejli Mejl.

Ovo je svakako samo još jedan u nizu skandala koji se dogodio kada su u pitanju Bjanka i Kanje, a ne sumnjamo da će ih biti još.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News