Pretraži

„Da li će svemir preživeti ovaj istorijski susret“: Muđa pronašao svog dvojnika, pa zajedničkom fotografijom oduševio sve, a iznenadićete se kada čujete čime se BAVI! (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:mudja
Foto:Printscreen/Instagram:mudja

Poznati influenser Stefan Vukasnović, poznatiji kao Muđa, preko svog Instagrama podelio je fotografiju susreta koji je oduševio mnoge.

Muđa je sinoć zajedno sa svojom devojkom, influenserkom Janom Dačović prisustvovao dodeli nagrada za Najbolje online stvari koje je dodeljivao PC Press, pa se tom prilikom dogodio istorijski susret.

Naime, na sinoćnjoj dodeli nagrada Muđa je dobio nagradu za „Top 50“ u kategoriji Jutjub, dok je Jana dobila nagradu u kateogoriji „Instagram“. Ovom događaju pored njih dvoje prisustvovao je je i Andrija Jo, koji je između ostalog bio i deo žirija, a događaj je naročito obeležio jedan susret.

Naime, Muđa je na svom Instagarm profilu objavio fotografiju sa Tiktokerkom Tijanom Prodanović, koja je takođe prisustvovala ovom događaju. Pored toga što se bavi Tiktokom, ona je i profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, a upravo na svom kanalu deli lekcije i zanimljivosti iz sveta nauke.

Ona je sada postavila fotografiju sa sinoćnjeg događaja na kojoj je pozirala sa Muđom, pa je u opisu napisala:

– Da li će svemir preživeti ovaj istorijski susret dvojnika Muđa i „astro Muđa“ ili ćemo izazvati procep u prostoru-vremenu!? – napisala je ona, a Muđa je odmah podelio ovu priču, napisavši kratko:

– Ovo nema ni u interstellaru.

Foto: Instagram printscreen/mudja

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence