Pretraži

„Ostavljamo influenserske karijere“: Lea Stanković i Cale novom objavom nasmejali fanove, otkrili čime žele da se bave u budućnosti (FOTO)

Influence
0
lea stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Poznata influesnerka Lea Stanković se svojim pratiocima na Instagramu požalila se da ima problem sa snimanjem videa, a nakon toga je sve iznenadila objava vezana za promenu profesije.

Naime Cale i Lea su postali prepoznatljiv tandem na Instagarmu, koji svoje fanove često zabavljaju zanimljivim objavama. Publika prepoznaje njihov specifičan humor, ali isto tako vole i priče iz njihovog svakodnevnog života, a sada je Lea podelila sa svojim fanovima jednu takvu, pa se požalila na jedan problem.

lea stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

– E pa ovako, dok čekamo da snimimo prvi video danas htela sam da vam ispričam. Prvo jako mi je žao što na Jutjubu nije bilo videa dve nedelje, ali to je zato što sam stvarno imala ispite. Međutim sad za vikend smo snimili video, za vikend opet snimamo video, i treći video o kom sad želim da vam pričam pokušavam da snimim već mesec dana – započela je influenserka, pa objasnila o kom problemu je reč.

– U pitanju je video iz serijala „Testiram Instagram reklame“, gde poručujem proizvide koji mi iskaču na Instagramu. To su vam oni gedžeti za kuću i znam koliko volite taj serijal, međutim imam veliki problem. Počeću da naručujem sa nekog lažnog profila ili sa nekog profila neke drugarice. Većina tih stranica za kupovinu tih kao jeftinih stvari, kao one kul i praktične stvari ljudi neće da mi pošalju proizvode. Znači ja im se javim, hoću da naručim, ne odgovaraju mi na poruku bukvalno po mesce dana – istakla je influenserka.

Malo nakon toga Lea i Cale su rešili da naprave mali predah od poslovnih obaveza, pa su objavili stori na kom su pokazali da uživaju u jednom restoranu, a potom se našalili na sebi svojstven način, priznavši da imaju u planu da „menjaju profesiju“.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

– Ostavljamo influenserske karijere i krećemo da radimo kao Michelin inspektori – napisala je ona u opisu jedne njihove fotografije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence