Pretraži

Vila vredna 500.000 evra: Zavirite u luksuzni dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića koji oduzima dah (FOTO)

Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Jedna od trenutno najvećih zvezdi na domaćoj javnoj sceni Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović venčali su se 2018. godine, međutim oni su odlučili da se skuće čak i pre nego što su ozvaničili svoju vezu.

Aleksandra i Filip su uspeli sebi da priušte luksuznu vilu u prestižnom beogradskom naselju, Bežanijskoj kosi, te i danas uživaju na ovoj lokaciji u porodičnoj idili.

Prema pisanju pojedinih medija oni su u dom uložili oko 500.000 evra, a njihova kuća ima 2 sprata, 4 spavaće sobe, a ograđena je i visokom ogradom koja ovom bračnom paru i njihovom sinu garantuje privatnost.

S obzirom na to da svoj odnos gotovo od početka zabavljanja vešto kriju od javnosti i suzdržani su što se tiče komentara tako je i kada se radi o njihovoj kući. Iako je nikad nisu u potpunosti pokazali, zahvaljujući njihovim društvenim mrežama imali smo priliku da zavirimo u pojedine prostorije koje obiluju elegatnim detaljima.

Ako je sudeći po fotografijama, Aleksandra i Filip su sve uredili u minimalističkom stilu, te kompletnim prostorom dominiraju svetle boje poput bež i sive, sa nekoliko komada u braon boji, dok su prozori prikriveni zavesama svetlih boja od poda do plafona. Velika terasa ukrašena je sa biljkama kako bi im pružila privatnost i sprečila radoznale poglede sa ulice.

Kako se i Filip i Aleksandra bave muzikom, u dnevnoj sobi dominira veliki, beli klavir za kojim je Filip jednom prilikom uslikao njihovog sina.

Pevačica je jednom prilikom podelila i drveno stepenište ukrašeno zlatnim gelenderom koji se nalazi u centru njihovog doma.

Kako je sama Aleksandra istakla, zbog pevanja je često van zemlje, te najviše uživa upravo u odmoru kod kuće kada joj obaveze to dozvoljavaju, a ne beži ni od spremanja ove vile na četiri nivoa.

„Najviše uživam kad sam s porodicom, kad sam sa sinom. Volim da ležim i gledam televiziju. Samo da ne moram nigde da idem“, priznala je Aleksandra za story.hr.

„Pošto nemam puno vremena, jednom ili dvaput mesečno me uhvati ludilo pa spremam po kući. Pošto je kuća na četiri nivoa, ja odvojim ceo dan i spremam od podruma na gore. Imam spremačicu, ali svako će se složiti da vlasnik najbolje očisti svoj prostor“, dodala je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz