Pretraži

Dušan Petrović nikad iskrenije o vezi sa Emom Luketin: „Ona mi je promenila život!“

Influence
1
Screenshot: Instagram/dusanpetrovic

Poznati influens par Ema Luketin i Dušan Petrović već više od godinu dana uživaju u srećnoj vezi, a sada je poznati fotograf otkrio koliko i na koji način je njegova devojka uticala na njegov život.

Dušan je popularni modni fotograf i dobro poznato ime u modnom svetu čije karijera iz dana u dan ide uzlaznom putanjom. Sa druge strane i Ema je redovno spominjano ime u svetu mode, a influenserka sa svojim objavama na Instagramu svakodnevno privlači veliki broj pratilaca.

Njih dvoje već duže vreme oduševljavaju fanove svojim svakodnevnim objavama, a sada je Dušan tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrio koliko mu zapravo influenserkina podrška znači kada je posao u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ema Luketin (@emaluketin)

„Kakav je sad ovo kliše odgovor, ali stvarno mi je promenila život u nekom boljem smislu i nekako stvarno ja sam se promenio u poslednje dve godine i sa mojim interesovanjima. Nekako sam pre hteo da idem svuda i na sva mesta, a sad toliko mi je lepo kući sa njom i toliko mi je lepo što imam njenu podršku i da budemo zajedno“, istakao je on, pa dodao:

„Mi se baš u tom studiju i osećamo kao kod kuće, to je i ona rekla, koliko je nekako atmosfera opuštena. Mi smo juče snimali 7-8 sati, ali ne zato što je bilo nešto teško, nego zato što smo lagano jeli, pili kafe, pričali, simali, tako da mi je jako bitno što smo nekako sa tom energijom u tom studiju i mislim da je ona velikim delom zaslužna za sve to„, bio je iskren Dušan za „Blic TV“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUSAN PETROVIC (@dusannpetrovic)

Inače, Ema je iz Zagreba, pa zbog posla često mora da bude u rodnom gradu zbog posla, a sada je otkrila kako izgleda njihova veza kada su razdvojeni.

„Tako nekada se poklopi da sam ja u Zagrebu i da imam jako puno stvari koje moram da uradim i ne mogu onlajn, nego fizički moram biti tamo, a Dušan ima neka zakazana snimanja i tako dalje, i što smo češće zajedno, a manje razdvojeni to se manje čujemo preko dana kada smo razdvojeni, jer toliko imamo posla i jedno i drugo da se samo javlajmo ‘Ej, sve je oke, tu smo’ i onda kada uhvatimo vreme na kraju dana pričamo“, otkrila je Ema.


BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence