Pretraži

Neprepoznatljiva! Megan Foks izdominirala pojavom na Coachelli, pa pokazala zašto nosi titulu „kraljice originalnosti“ (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/meganfox

Holivudska zvezda Megan Foks jednim detaljem koji je ponela na Coachelli pokazla je zašto već godinama važi za kraljicu originalnosti.

Od početka svoje karijere Megan je važila za jednu od najlepših žena u filmskoj industriji i primer lepote na koju su se mnogi ugledali. S godinama ona je svoj izgled doradila estetskim korekcijama, zbog čega se susrela sa neodobravanjem jednog dela publike, te su sve češći negativni komentari na račun njenog izgleda, međutim jedna stvar joj se ne može osporiti, a to je njena originlanost u predstavljanju sebe.

Sada je ona još jednom dokazala svoju originalnost i autentičnost, ali i zašto veliki broj pratilaca ludi za njenim stilom.

Naime, iza nas je prvi vikend omiljene „muzičke party senzacije“, Coachella festivala, gde su osim maestralnih izvođenja poznatih zvezda poput Lane Del Rej i Bili Ajliš veliku pažnju privukle i originlne kombinacije svetskih zvezda koje se svake godine „utkruju“ da pokažu svoja što „luđa“ izdanja, a ove godine se među onima koji su privukli najviše pažnje pronašla atraktivna Megan Foks.

Naime, poznata glumica je odlučila da ove godine bude kreativna, i ne ističe se previše odećom. Za prvu kombinaciju koju je iznela na  festivalu ona se opredelila za klasičan „Cowboy“ stil ponevši kratak iscepan teksas šorts i običnu belu majicu, a sve je ukombinovala sa dugim crnim čizmama i neizostavnim detaljima ovog stila, širokom kožnom jaknom i kaubojskim šeširom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Druga kombinacija u kojoj je glumica izdominirala predstavljala je nešto jednostavniju vartijantu. Ona je obukla klasičnu crnu usku haljinu kratkih rukava koju je ukrasila kaišem oko struka.

Foto: Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ipak, poseban statment detalj oba dana činila je njena kosa. Naime, Foksova koja je nedavno privukla veliku pažnju roze kosom, sada je odlučila da se ofarba u nebo plavu boju, za koju se ne može poreći da joj nesvakidašnje stoji.

Ona je ovim potezom još jednom pokazala zašto već godinama nosi titulu originalnosti u stilu, i zašto veliki broj fanova „ludi“ za njenim izgledom.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz