Pretraži

Poznati holivudski neženja postaje otac: Najlepši muškarac 2022. godine podelio radosne vesti

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Poznati holivudski neženja koji se proslavi ulogom Supermena u istoimenom ostvarenju i koji je proglašen za najlepšeg muškarca 2022. godine,  po prvi put će se ostvariti u ulozi oca.

Već godinama unazad žene širom sveta maštaju i posmatraju jednog od omiljenih neženja, Henrija Kavila koji se proslavio ulogom Supermena u istoimenom ostvarenju, a potom svoj talenat potvrdio u seriji koja je naišla na velika obožavanja ljubitelja igirca i epske fantastike „The Witcher“ gde je imao glavnu ulogu.

Henri je takođe 2022. godine proglašen za najlepšeg muškarca godine, a sada će ovaj zavodnik dobiti svog naslednika.

Naime, ova zvezda je podelila radosnu vest da očekuje svog prvog naslednika i to sa svojom dugogodišnjom devojkom Natali Viskusko.

Holivudka zvezda koju smo takođe gledali u ulozi Šerloka Holmsa u popularnom filmu „Enola Holms“, podelio je srećnu vest za „Access Hollywood“ na premijeri filma ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare‘.

„Presrećan sam. Natali i ja smo jako, jako uzbuđeni!“, rekao je glumac.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Inače Kavil i njegova izabranica u vezi su tri godine, a glumac je vezu izneo u javnost 2021. godine kada je na svom Instagram profilu objavio snimak na kom su njih dvoje dok igraju šah.

Zaljubljeni par se prvi put pojavio zajedno na crvenom tepihu na premijeri filma ‘Enola Holmes 2‘ 2022. godine.

Inače, Natali Viskusko je takođe poznato ime u Holivudu. Prelepa brineta radi kao holivudska izvršna direktorka na televiziji. I ona se na kratko oprobala u ulozi ispred kamera jer se još kao tinejdžerka pojavila u MTV-jevom hitu ‘My Sweet 16‘. Njen otac Majkl je bivši mogul jednog noćnog kluba, što je bio povod da se pojavi u popularnoj TV emisiji koja je kasnije postala svetski hit.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz