Pretraži

Neki su se pokajali, a neki svoje uradili na najintimnijim mestima: Ovo su najneobičnije tetovaže naših poznatih ličnosti, a za neke od njih SIGURNO niste znali (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Foto:Shutterstock/Antonio Ahel/ATAImages/Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Poznate ličnosti se sve češće odlučuju na tetoviranje, a ovo su neki koji imaju najzanimljive tetovaže, kao i one sa najlepšim posvetama.

Veliki broj naših poznatih zvezda ima tetovaže, obeležja na telu koja ostaju za ceo život. Bilo da se radi o glumcima, pevačima ili influesnerima, njihova tela su ukrašena nekim, za njih, značajnim citatom, bitnim datumom ili jednostavno estetski lepim crtežom. Iako su mnogi od njih uradili transprentene tetovaže koje su svima vidljive i za koje svi znaju, drugi su se odlučili da urade „intimnije“ tetovaže, manje ili skrivene, a sa posebnim značenjem.

Jedna od zvezda koja ima skivenu tetovažu je pevač, Dragomir Despić, Desingerica. Poznato je da se pre muzičke karijere, Desingerica bavio tetoviranjem, kao i da ima popriličan broj tetovaža na telu, a jednom prilikom kada su on i njegova supruga Nevena gostovali u IDJQuiz-u ona je otkrila da pevač ima tetovaže i na skrivenim mestima.

– Da, imam tetovažu „Zarđao ekser na kvalitetu gubi tako i cura kad je Despić ljubi“. To imam, to sam pijan tetovirao kad sam bio klinac, imao sam 16, 17 godina – otkrio je kontroverzni izvođač

Dragomir Despić Desingerica, tetovaže
Foto:Printscreen/Instagram:dragomirdespic_design

Pored Desingerice još jedan naša poznata zvezda ima skrivenu tetovažu, a to je Teodora Džehverović. Zapravo ona ih ima više. Pevačica neretko pokazuje tetovažu koju je uradila tačno između grudi, a u pitanju je cvet lotosa, za koji je obajsnila da predstavlja simbol samospoznaje, ponovnog rođenja i prosvetljenja.

Takođe, iznenadila je i kada je otkrila da se druga nalazi, ne između, nego baš na njenom poprsju. Reč je o jednostavnom srcu.

Skrivenu tetovažu ima i na spreponama, kada je pre tri godine odlučila da istetovira citat „Cute but psycho“ („Slatka, ali psiho“), štampanim slovima.

 

Svima je poznato i da pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica ima dosta tetovaža na rukama, ali i na butini. Njena prva tetovaža je bila na ramenu, a predstavljala je simbole mačke i meseca, međutim nedavno je ona na svom Instagramu postavila fotografiju na kojoj je pokazala svoj stomak. Ovde se moglo videti da pevačica ima još jednu tetovažu na skrivenom mestu. U pitanju su dve neobične linije koje su očigledno samo jedan deo tetovaže.

tetovaže
Foto: Instagram printscreeen/brrrreskvica

Posebnu pažnju privlače tetovaže sa posvetom, a jednu takvu ima i Elena Kitić. Naime, njeno telo krase mnogobrojni crteži, ali jedna tetovaža privlači posebnu pažnju. U pitanju je lik njene majke Marte Savić koji je urađen na jedinstven način. Pevačica je na ćerkinim leđima pre gotovo tri godine „osvanula” kao Nefertiti, što je sve njene fanove ostavilo bez reči.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elena (@elenakitic)

Darko Lazić takođe brine o značenju kada radi tetovaže. On ih ima puno, ali jedna koja naročito privlači pažnju je tetovaža koju je uradio 2019. godine. On je na ruci napisao „Majko“, a to je inače bio naziv njegove pesme, prve koju je objavio godinu dana nakon što je doživeo veliku saobraćajnu nesreću.

Pored ove upečatljiva je i tetovaža na vratu. Naime, on je istetovirao natpis u kom se nalaze pesme pokojnih legendarnih pevača Sinana Sakića, Džeja Ramadanovskog i Šabana Šaulića.

– „Život da stane ne sme“, da me greje „Sunce ljubavi“, dok „Odlaziš odlaziš“ – piše na pevačevom vratu, što su nazivi hitova pokojnih legendarnih pevača narodne muzike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

I Nikolija Jovanović ima posvećenu tetovažu i to na ruci gde je istetovirala lik svoje mame i poznate pevačice Vesne Zmijanac. Takođe, među njenim mnogobrojnim tetovažama nalaze se i dve na intimnom mestu. U pitanju su tetovaža latinske izreke „Panta rei“, kao i pištolj.

– Panta rei znači ‘sve što teče’, a pištolj nema nikakvo značenje osim što mi se svidelo da baš to istetoviram – rekla je pevačica jednom prilikom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Poznata pevačica Nataša Bekvalac takođe voli tetoviranje i koliko je poznato ona ih ima tri. Najveća je tetovaža labuda na bočnom donjem delu stomaka, osim nje ima i tetovažu slova „H“ na vratu, što je početno slovo imena njene ćerke, a na ruci ima trešnjin cvet, koji je nastao nakon što je rešila da prepravi prethodnu tetovažu, odnosno slovo D, kao početno slovo imena njenog bivšeg muža, vaterpoliste Danila Dače Ikodinovića.

– U pitanju je trešnjin cvet. Jedan je veći, drugi manji, jer iz jednog slova su izašla ta dva cveta. Simbolika je jaka. Tetoviranje ne boli, ja bar nisam osetljiva na tu vrstu bola. Boli duša. Telo ne oseća bol – izjavila je svojevremeno za „Blic“ Nataša.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Dok neki posvećuju tetovaže svojim voljenima, neki posvećuju svojim umetničkim delima. Naime, poznati izvođač Heni ima posebnu tetovažu na nadlaktici. U pitanju je stih jedne od njegovih prvih pesama ,,Previše glume“, a koliko mu se dopada taj stih govori i činjenica da je i na majicama Generacije Zed isprintao upravo ove sthove:

– Sve zvezde predivne doživele su prasak.

Poznata influenserka Luna Đogani je pre 2 godine uradila tetovažu ispod grudnog koša, a u pitanju su dva slova M, što ima veliku simboliku, jer su u pitanju početna slova njenog izarabranika Marka Miljkovića i njihove prve ćerke.

– Hoću da uradim malu tetovažu. Plašim se, nikada se nisam tetovirala. Razne boli sam ja izdržala, ali ovo je nešto novo, pa me je valjda zato strah – istakla je ona tada, a kansije je uradila još nekoliko, ukljčujući i mesec na ruci, isti kakav je uradila i njena mama Anabela Atijas.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

I poznata influenserka Đina Džinović se pre dve godine pohvalila tetovažom i to na nezgodnom mestu. Ona je na video snimku na TikToku pokazala je da je istetovirala unutrašnji deo donje usne i to slovo „S“.

Đina nije otkrivala kome je posvetila tetovažu i kakvo ona značenje ima, ali se u svom, pomalo provokativnom maniru snimala dok je samo na kratko prstom pomerila usnu i pohvalila se novitetima.

Uki Q je defitinivno osoba koja ima veliki broj tetovaža na svom telu i o istim često i govori. Ona je jednom prilikom istakla da je njeno telo njen dnevnik i da joj je svaka tetovaža posebna i draga, jer sama odlučuje šta će raditi i svaka ima za nju posebno značenje.

uki q, tetovaže
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Lea Stanković svoju prvu tetovažu uradila je 2018. godine, i to vrlo posebnu jer je radila sa majkom i sestrom Sarom Stanković. Lea i Sara tetovirale su jedno srce, dok je njihova majka tetovirala dva. Drugu tetovažu koju je uradila jeste na ruci a u pitanju je mrav, jer kako je istakla vrlo se plaši buba i mrava, te je to jedna od razloga zbog kojeg se i odlučila za ovu tetovažu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Poslednja koja je sve izneadila svojom prvom tetovažom je influenserka Ana Lazarević. Nedavno, gotovo dva meseca nakon priznanja da je u teškoj situaciji, Anna Lazarević je konačno odlučila da otkrije o čemu se radi i u potresnoj objavi iznela da je izgubila jednog od svojih kućnih ljubimaca, papagaja po imenu Rio.

Mlada influenserka je sada odlučila da u sećanje na svog ljubimca uradi jednu tetovažu, iako je mislila da to nikada neće uraditi.

  • Moja prva tetovaža, jako sam se radovala da je uradim samo je nažalost nisam zamišljala ovako.. srećna sam jer će ovaj znak biti zabeležen – napisala je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz