Pretraži

Lea Stanković priznala u kakvom je odnosu sa Andrijom Jo: „Možda se i pomirimo“

Influence
2
andrija jo, lea stanković
Foto: Instagram printscreen/andrijajo, lastankovic

Poznata influenserka Lea Stanković gostovala je sa svojim bliskim prijteljem, influenserom Caletom u podkastu kod Lune Đogani, a tom prilikom, između ostalog, otkrila je u kakvom je odnosu sa influenserom Andrijom Jovićem.

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su odlučili da pokrenu novi projekat. Oni su u okviru svoj Jutjub kanala počeli da snimaju jednu vrstu podkatsa pod nazivom „Bunker“ gde je ideja da dolaze njihovi bliski ljudi, ali i neke poznate ličnosti i da pričaju o svom životu, a sada je Luna ugostila poznate influensere Leu Stanković i Caleta.

Luna im je ovom prilikom postavljajla pitanja fanova, pa je jednog od njih zanimalo da li su Lea i influenser Andrija Jo u svađi.

– Ne mogu da kažem da smo u svađi. Imali smo jednu svađu, ali da prestali smo da pričamo. Smešno je da ovo kažem ali ja stvarno nemam nikakvo loše mišljenje o njemu niti bilo šta, ja sam sa njim provela toliko godina i sve. Možda se i pomirimo. To je toliko promenjiva stvar kod svih nas.

Foto:Youtube printscreen/Sikter Tube

Lea i Andrija su inače godinama bili jako bliski, čak su mnogi komentarislai i da su u vezi. Oni ove glasine nikada nisu ni potvrdili ni demantovali, međutim njihovim fanovima nije promaklo da su često njihove zajedničke fotografije vrlo prisne, kao i da provode dosta vremena zajedno. Zato je pravo iznenađenje za fanove bio nenadani prekid druženja između Lee i Andrije.

Nakon ovoga je usledilo pitanje za Caleta kako balansira između Lee i Andrije.

Foto:Youtube printscreen/Sikter Tube

– Ekstra! Malo je na početku bilo neprijatno, sada više nije. Na primer ja kada sam kod Lee, a zove me Andrija ja onda idem kod Andrije – a onda je Lea ispričala kako je jednom prilikom pravila palačnike i Cale ih je odneo Andriji, a ona lično ga je vozila.

– Meni je to hit. Meni je njihov odnos savršen. Meni je hit kako ono balansiraju.

Zatim je jednog od fanova zanimalo oko čega se Lea i Cale najčešće svađaju na šta je Lea ispričala da je razlog njihove poslednje svađe bio to što je Cale dva sata kasnio na ručak sa njenom porodicom.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence