Pretraži

Tips & tricks: Lea Stanković otkrila kako se savršeno pripremiti za dejt – jednu stvar nikako ne bi trebalo da radite!

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Poznata influesnerka Lea Stanković nakon priznanja da je zaljubljena, pokazala je kako se sprema za dejt, pa otrila šta nikako ne smete da radite kada je u pitanju pripremanje za izlazak sa dečkom.

Nedavno je pratioce iznenadila izjava Lee Stanković da je u srećnoj vezi. Naime, ona je na Tiktoku snimila klip u kom je pokazala kako priprema vačeru za svoje prijatelje, pa je prokomentarisala:

„Otkad sam u vezi prijatelji mi se stalno žale kako više nemam vremena za njih, kako se više ne viđamo svaki dan kao pre, tako da sam odlučila da ih iznenadim i organizujem jedno veče sa njima. Da ne ispadne kako za njih više ništa ne spremam, pošto to nije istina“, započela je ona klip, a potom je pokazala šta je sve to spremila za Anu Lazarević i Caleta koji su bili njeni gosti.

Ovaj video je izazvao veliko interesovanje kod njenih pratilaca na TikToku, pa su za samo nekoliko sati od objavljivanja oni ostavili više od 250 komentara pitajući se ko je Lein novi izabranik.

Nakon sumnji da li je priča o tome da je influenserka u vezi istinita, ona je sada privukla pažnju novim klipom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Naime, ona je na svom Tiktok profilu snimila poznati „GRWM“ video, samo što se ovoga puta spremala za dejt.

„Ja sam inače onaj kućni tip i više volim da ostanemo unutra, da ne idemo nigde, ali nekada moram da pristanem i da izađemo negde. Tako da sada ću vam pokazati one „tips and tricks“ kako da budete prelepi i savršeni a kao baš sam se malo potrudila, ali da ipak dobijete od njega kao taj kompliment kako si lepa“, rekla je ona pa započela sa spremanjem.

Lea je navela kako je neophodno da prvo očistite lice, a potom stavite serum.

„Treba da izgledate sveže“, navela je ona, pa objasnila kako je ovo posebno veče pa je zbog toga pažljivo birala puder. Nakon toga ona je stavila i korkektor, a zatim dodala i konture. Kada je sve matirala Lea je pokazala njen omiljeni detalj:

„Fina sam slatka sam, dobar sam proizvod“, rekla je ona stavljajući roze rumenilo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)


Lea se takođe posvetila i stavljanju olovke za obrve, zatim senkama kojima je povećala oči i manju količinu ajlajnera i sve upotpunila maskarom za koju je istakla da je samo stavite na donje trepavice.

Nakon što je završila sa očima posvetila se usnama, pa istakla:

„Uzmemo olovku i iscrtamo blago usne“, rekla je ona, pa naglasila šta je ono što devojke nikako ne bi trebalo da rade kada je priprema za izlazak u pitanju:

„Dakle dobijamo taj puniji izgled usana i stvarno se oko usana ne trudimo previše – ne stavljamo 6 karmina, pogotovo ako planirate da se ljubite!“

Za kraj je Lea pokazala kombinaciju koju je odabrala za dejt, našalivši se da izgleda kao da je krenula u školu, pa je dodala:

„Ljudi odoh, a ovo je vaš znak da vas dečko izvede na neki specijalan dejt“, završila je ona, i dalje ne otrivajući ko je dečko koji joj je osvojio srce.

 

@lastankovicTIPS & TRICKS kako da se savrseno spremite za dejt, a da izgleda kao da se niste mnogo trudile 😂😂🤍♬ original sound – Lea Stankovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence