Pretraži

„Sad su našli da te muvaju!“ Cale se javno obratio udvaraču Lee Stanković i uputio mu oštru poruku (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Poznati influenser Cale oštro je regaovao na poruku ostavljenu na automobilu Lee Stanković, pa se javno obratio svima koji planiraju u budućnosti da ostavljaju slične poruke.

Pre malo više od mesec dana izjava Lee Stanković da ima dečka je šokriala javnost. Naime, popularna influenserka je nedavno  dok je pripremala kulinarsko iznenađenje za svoje prijatelje, priznala da je u vezi.

„Otkad sam u vezi prijatelji mi se stalno žale kako više nemam vremena za njih, kako se više ne viđamo svaki dan kao pre, tako da sam odlučila da ih iznenadim i organizujem jedno veče sa njima. Da ne ispadne kako za njih više ništa ne spremam, pošto to nije istina“, rekla je influenserka tada i ostavila fanove u šoku.

Od tada se mnogi pitaju ko je osvojilo srce Lee Stanković i zbog koga se to njeni prijatelji žale „kako više nema vremena za njih“. I mada je nakon toga influenserka više puta naglasila da uživa u srećnoj vezi, to ne sprečava pripadnike suprotnog pola da joj se i dalje udvaraju, a sada je na svom automobilu pronašla neočekivanu poruku.

Naime, jedan obožavalac je na njenom automobilu ostavilo poruku sa brojem telefona i pozivom za dejt, a ceduljicu upućenu Lei je pronašao njen nerazdvojni prijatelj i popularni influenser Cale, pa je odmah oštro reagovao:

„Znači zamolio bih lika koji je napisao, stavio na Lein auto „javi se za kafu“ i ostavio broj…“, počeo je sa pričom Cale, na šta se Lea nadovezala:

„Ali mnogo je slatko“, rekla je ona kroz smeh.

„Mnogo je slatko, ali Lea je zauzeta“, naglasio je njen prijatelj i prokomentarisao kako će dobiti nervni slom, a u opisu videa gde se obraća Leinim udvaračima je napisao:

„Sad su našli da te muvaju“.

Photo: Instagram/cale_official

Ovakva reakcija je nasmejala influenserku koja se sa prijateljem uputila na rođendansku zabavu influenserke Ane Lazarević.

Inače, Lei i Caletu se na putu ka Aninom stanu pridružio i influenser Andrija Jo, sa kojim su dugo povezivali Leu. Nekada pozanti dvojac je svojeveremeno prekinuo kontak, ali po svemu sudeći oni su ponovo u dobrim odnosima, što pokazuju njiova sve češća zajednička pojavljivanja. Upravo zbog ovoga mnogobrojni fanovi sumnjaju da je upravo Andrija novi/stari dečko Lee Stanković.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence