Pretraži

Poznata influenserka podelila najlepše vesti! Sofija Riči POTVRDILA glasine o trudnoći, pa otkrila pol bebe

Influence
1
Foto:Printscreen/Instagram:sofiarichiegrainge

Influenserka Sofija Riči otkrila je na svom Instagram nalogu da ona i njen suprug Eliot Greindž očekuju njihovo prvo zajedničko dete i tom informacijom oduševila sve pratioce.

Ova dvadesetpetogodišnja influenserka otkrila je ovu veliku informaciju u intervjuu za “Vogue“, pa se dotakla i celokupne priče kako je došla do saznanja da je u drugom stanju.

-Bila sam 4. nedelja, putovala sam za Milano zbog Nedelje mode. Osećala sam se loše, ali sam mislila da je to zbog putovanja – ispričala je Sofija ovom prilikom.

Sofija se venčala u aprilu 2023. godine, a samo par meseci kasnije je objavila da ona i njen suprug očekuju bebu, kako i sama kaže nije mogla da krije, pa je ubrzo priznala da očekuje devojčicu.

-Bio je iznenađen i oboje smo plakali, bilo je ludo i obuzela nas je sreća, jedva sam se suzdržala da ne vrištim- ispričala je Sofija kako je izgledalo kada je saznala da je trudna.

Influenserka je otkrila i koji je razlog zašto je toliko dugo skrivala trudnoću od očiju javnosti.

-Trudnoća je ponekad strašna i želiš da zaštitiš svoj prostor. Nisam znala da je toliko naporno i da je potrebno da prođem dosta testova. Za mene je najbitnije bilo da zaštitim naše mentalno zdravlje i naš prostor kao para.

Priznala je i da je trudnoća ne sprečava u tome da i dalje nosi modernu garderobu i da se kako ona kaže uopšte ne prilagođava garderobi za buduće mame.

-Nisam zalazila u garderobu za trudnice, samo kupujem veću garderobu. Svakako ne kupujem celokupni novi ormar za trudnoću. Kupila sam par novih farmerki koje su veće, ali i dalje nosim iste jakne, dukseve i džempere.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence