Pretraži

„Kucala sam, lupala i vrištala“: Luna Đogani pronašla Marka u nesvesti, par progovorio o potresnoj situaciji u kojoj su se našli

Showbiz
2

Popularni par Luna Đogani i Marko Miljković progovorili su o zastrašujućoj situaciji u kojoj su se našli.

Luna Đogani i Marko Miljković gotovo od samog početka njihovog odnosa i braka svoje svakodnevicu, avanture i iskustva dele na svom Jutjub kanalu. Njihovi klipovi često broje nekoliko stotina hiljada pregleda, a interesovanje fanova za njihov život ne jenjava.

Marko i Luna su sada odlučili da se upuste u novi poslovni projekat i započnu emisiju pod nazivom „Bunker“ u sklopu svog kanala. Ova emisija će biti slična podkastu, te će se kao gosti u njoj naći njihovi prijatelji, porodica, ali i poznate ličnosti.

Međutim, par je prvu emisiju odlučio da odradi na malo drugačiji način, a u ulozi prvog gosta se našao upravo Marko Miljković, dok je Luna Đogani bila voditelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Oni su otkrili detalja ovog novog projekta, ali ispričali i situaciju u kojoj su se našli prilikom građenja „bunkera“.

„Znate kako je danas sa majstorima, zoveš ga, on se posle 10 dana ne pojavi. Ispaljuju, a cene kao da rade u Švajcarskoj. I tako sam ja rešio da sredim ovaj zid. Kupio sam ove kocke u delovima i rešio da sam sve to izlepim. Jednu, po jednu, i tako sam lepio, još sam kupio lepak u spreju“, započeo je Marko priču i otkrio da je u toku radova došlo do nezgode.

„Uzmem ja onaj lepak i krenem polako da prskam, i izlepim pola bunkera lagano. Kad sam izašao, Luna me je pozvala, Mia je bila bolesna da odem po nju u vrtić. I ja sam hteo da zalepim samo još dve kocke koje su ostale, pa da krenem po Miu. Trebalo mi je 5-10 minuta. Ja kad sam ušao, osetio sam malo da smrdi lepak, ali nisam znao da je toliko zagađen. Nisam uključio ventilator, samo sam završio te dve kocke, i to je poslednje čega se sećam“, izneo je Miljković, a potom se Luna nadovezala i ispričala priču iz njenog ugla.

„Ja sam njemu javila da je Miji loše, zvali su me iz vrtića, imala je temperaturu. Ja njemu javljam, on kaže ‘dobro odlazim’. Međutim, prolazi neko vreme, njega nema, ne javlja se što je čudno za njega. Ja sam kod kuće sa bebom, ne mogu ništa da uradim. Zovu me iz vrtića, da li Marko stiže po Miju, meni već kreće panika, ne znam šta se dešava. Pozvala sam tatu, snašla sam se, on je odveo Miju i tu sam već počela da ludim. Mislila sam da me namerno ignoriše, ali ne znam zašto bi ignorisao zbog svog deteta. Ja sam zvala njegovog brata, došli su svi od mene, Marka nema, a prošlo je dva sata“, priznala je ona i između ostalog istakla da nije shvatala da je situacija toliko ozbiljna dok joj nije postalo jasno da je Marko i dalje u prostoriji, ali da se ne odaziva na sve njihove pokušaje da dopru do njega,

“ Znam da je bio dole, kucala sam, lupala, vrištala njega nema. Još kad sam videla da je auto u garaži, a njega i dalje nema, e tu sam već počela da mislim da nešto nije u redu. Onda je Nemanja otkrio da je Marko dole, jer su se priključio „wifi“. Tada smo znali da je dole, ali nije pri svesti. Nismo mogli da uđemo jer nemamo ključ, pa smo zvali bravara. Posle četiri sata haosa, uspeli smo da uđemo. Svi smo se okupili ispred vrata, dok je bravar otvarao, tresli smo se, samo smo želeli da ga nađemo u što boljem izdanju, da se nije povredio. Ulazimo unutra, i zatičemo Marka na podu. Ja sam… Meni je pola života otišlo. Počeli smo da vrištimo, moj tata ga poliva vodom, tata ga diže. Uglavnom dobro se završilo“, završila je Luna u emisiji „Bunker“.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz