Pretraži

„Za tebe samo najbolje“: Helena Topalović otkrila detalje bračnog života, iznenadila supruga neobičnim poklonom (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/helena_topalovic

Influenserka Helena Topalović otkrila je neobičan poklon kojim je iznenadila supruga.

Helena i njen muž, biznismen Dragan Aleksić, u braku su od 2021. godine, a par je prvo zajedničko dete dobio početkom jula prošle godine. Oni su mezimici dali neobično ime Dominika, a mlada mama ne propušta da se na društvenim mrežama pohvali luksuzom u kojem uživa sa mezimicom i suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

I pored toga što malenu Dominiku rado deli na društvenim mrežama, Helena i dalje vešto krije svog supruga, te smo do sada imali priliku da ga svega nekoliko puta vidimo na njenim društvenim mrežama, ali nikada u potpunosti.

Međutim, ovog puta je influenserka odlučila da podeli detalj iz njihovog odnosa i pokaže da suprugu ugađa gotovo jednako kao i njihovoj mezimici.

Dragan je najpre na svom Instagram profilu objavio sliku poklona kojim ga je supruga iznenadila i otkrio da ga ona najbolje poznaje,a radi se o setu noževa sa njegovim ugraviranim inicijalima. „Ono kad žena zna šta voliš! Hvala“, napisao je on.

Helena je potom ovu sliku podelila na svom storiju i dodala da za supruga poklone uvek posebno bira. „Za mog Draga samo najbolje“, napisala je ona i na ovaj način otkrila i nadimak koji je nadenula supruga.

helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence