Pretraži

„Danas mi se sluša moja majka“: Nina Đogani objavila snimak iz automobila, pa otkrila koja Anabelina pesma joj je omiljena (VIDEO)

Showbiz
0
nina đogani
Photo: Instagram/nina_djoganii

Poznata influenserka Nina Đogani snimila je video iz automobila, a ovom objavom otkrila je koliko uživa u pesmama svoje majke Anabele.

Nina je veoma uticajna influenserka koja svakom svojom objavom privlači veliku pažnju, a njene objave uvek su ispraćene velikim brojem komentara.

Iako je Nina danas veoma popularna na društvenim mrežama, javnost ju je upoznala još dok je bila dete, zbog roditelja Anabele Atijas i Gagija Đoganija, popularnih pevača devedesetih godina.

Nina je sada izrasla u pravu lepoticu, objavama na Instagramu, koje njeni fanovi željno iščekuju, ne prestaje da oduševljava javnost.

Nina je sada na Instagramu objavila snimak iz autombila, dok se u pozadini se čula poznata pesma njene mame „Napravi se lud“!

Nina je u opisu videa napisala:

– Danas mi se sluša moja majka jedina – označivši Anabelu, pa je dodala:

  • PS ovo mi je tvoja omiljena pesma!
Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Činjenica je da Nina privlači veliku pažnju šta god da objavi, a ona je nedavno sve oduševila kada je na Instagramu postavila svoju fotografiju iz detinjstva, pa je u opisu napisala:

– Mali ja!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz