Pretraži

Poznata je kao modna ikona i primer „old money“ estetike: Sofija Riči progovorila o promeni stila u trudnoći

Showbiz
0
sofija riči
Foto: Instagram printscreen/sofiarichiegrainge

Influenserka i ćerka proslavljenog pevača Lajonela Ričija, Sofija Riči Grejndž, pre samo nekoliko dana obradovala je svoje pratioce najlepšim vestima – ona i njen suprug Eliot Grejndž očekuju prvo dete.

Ime Sofija Riči je oduvek bilo poznato u Holivudu, s obzirom na to da je ćerka poznatog pevača i rođena sestra rijaliti zvezde Nikol Riči, ipak mlada Sofija je dospela u žižu interesovanja zbog veze sa Skotom Disikom, bivšim partnerom Kortni Kardašijan.

Nakon njihovog raskida, Sofija se na kratko povukla iz javnosti, a veliku pažnju širom sveta je privukla prošle godine venčanjem sa biznismenom Eliotom Grejndžom na jugu Francuske. Svetski mediji i društvene mreže su ovaj događaj koj je odisao luksuzom i elegancijom i na kom su se našle neke od najvećih zvezda i biznismena današnjice, proglasili venčanjem decenije.

Sofija Riči je društvene mreže kupila svojim stilom i elegancijom, te se smatra pravim primerom i pokretačem „old money“ estetike koja je prošle godine bila jedan od vodećih trendova.

@sofiarichiegrainge Let the fall outfits begin 🍁 @Stuart Weitzman ♬ sure thing – luana maia

U ekskluzivnom intervjuu za Vog, u kom je i otkrila da je sa suprugom očekuje devojčicu, Sofija je između ostalog progovorila i o stilu koji planira da održi u trudnoći i odgovorila na pitanje da li će i koje promene uvesti u svoj stil kako joj se telo bude menjalo.

„Ne planiram da nosim trudničku odeću u ovoj trudnoći. Takođe, neću kupiti ceo novi orman za ovu trudnoću. Kupila sam nekoliko pari pantalona u većoj veličini, ali i dalje nosim moje iste jakne, trenerke i kapute“, otkrila je ona i dodala da će se poigrati sa svojim stilom sada kada svi znaju za njeno drugo stanje.

„Planiram da se poigram sa modom u trudnoći sada kada mogu da raširim svoja krila i poletim“, dodala je.

@sofiarichiegraingesorry to all my neighbors for the horrifying scream 😅♬ original sound – Sofia Richie Grainge

S obzirom na to da očekuje devojčicu, Sofija je podelila svoje uzbuđenje oko komada odeće koje je već počela da kupuje, ali i svojim skupocenim komadima koje planira da sačuva i prosledi.

„Od trenutka kada sam saznala da sam trudna, počela sam da ludujem po internetu i onlajn buticima. Imam toliko ideja – slatkih i devojačkih. Što se tiče mojih stvari koje želim da sačuvam za ćerkicu imam toliko toga na umu, što mislim da će joj značiti i vredeti jednog dana“, otkrila je influenserka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz