Pretraži

Pohvalila se novim skupocenim komadima: Tamara Kalinić samo za obuću dala preko 7.000 evra, pa pokazala sandale koje će nositi na svom VENČANJU! (FOTO)

Influence
0
Foto: Cornel Cristian Petrus/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Influenserka Tamara Kalinić je na svom Jutjub kanalu podelila sa pratiocima nove odevne komade koje je pazarila, a jedan od njih će biti upravo za njeno venčanje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tamara Kalinić ne prestaje da oduševljava pratioce svojim modnim izborom, a da je izvrstan poznavalac mode, govori činjenica da je rado viđen gost na najvećim modnim događajima i svim modnim revijama najprestižnijih svetskih brendova.

Ova influenserka je jedna od retkih Srpkinja koja je stekla svetsku popularnost u influens svetu, a zbog toga sada ima priliku da bude gost na Gučijevim, Pradinim i revijama mnogih drugih luksuznih brendova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Pored toga što je posetilac svih velikih revija, veoma često i sama postavlja trendove, a među prvima je i kada je u pitanju kupovina najnovijih komada iz svih novih kolekcija najpoznatijih brendova.

Ovog puta Tamara se u svom Jutjub videu svojim pratiocima pohvalila odevnim komadima koje je nedavno pazarila, među kojima se našlo čak 6 pari cipela, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste njeno priznanje da će upravo jedan od ovih šest parova obuće nositi na svom venčanju.

Na njenoj šoping listi našli su se brendovi poput Magde Butrym, Maison Margielae i Feragama koje se u prodaji mogu naći po vrtoglavim cenama.

Foto:Printscreen/Youtube:Tamara Kalinic

Sandale koje je odlučila da nosi na venčanju nose potpis kreatorke Magde Butrym koja je poznata po cvetnim dodacima na obući, a cena ovih  sandala je 1870 dolara.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence