Pretraži

Veličanstveni komad od roze zlata optočen dijamantima: Tamara Kalinić postala vlasnica sata vrednog više od 60 hiljada dolara! (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Youtube:TamaraKalinic

Popularna influenserka Tamara Kalinić počastila se novim skupocenim komadom, a ovom kupovinom pohvalila se svojim mnogobrojnim fanovima na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Jedna od naših najuspešnijih influenserki Tamara kalinić ne krije koliki je ljubitelj skupocenih brendova, a neretko to i pokazuje svojim pratiocima.

Kako i sama priznaja ona je zaljubljenik u satove i torbe, ali i druge modne predmete.

U prethodnih par videa Tamara je sa nestrpljenjem najavljivala da čeka da pristigne njen nov sat brenda “Audemars Piguet“ i to se sada i dogodilo.

Ona je na svom Jutjub kanalu snimila pratiocima sat koji je dugo čekala, a ukoliko potražite po internetu možete videti da ovaj model AP sata ima vrednost čak 60 hiljada evra.

Konkretan model koji Tamara nosi jeste Audemars Piguet Royal Oak 34 mm Rose Gold Blue Dial Diamond Bezel koji je u ovom trenutku na sajtu jaztime.com postavljen na prodaju po ceni od 64 hiljade dolara, a influenserka je na njega čekala duže vreme, kao što je to obično slučaj kada je u pitanju kupovina skupocenih satova.

Foto:Printscreen/Youtube:TamaraKalinic

Kako je Tamara istakla u videu sam brend želi da upozna svog potencijalnog kupca, jer oni imaju politiku da prodaju satove osobi koja će ih nositi, a ne kasnije preprodavati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Kalinićeva ne krije da je veliki ljubitelj satova, pa je ovo samo jedan od mnogobrojne kolekcije koju ova influenserka poseduje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News