Pretraži

Ljubav o kojoj je pisao Vogue: Ko je Filipo Testa, moćni Italijan koji je osvojio srce Tamare Kalinić?

Showbiz
1
tamara kalinic filipo testa
Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Influenserka Tamara Kalinić i moćni Italijan Filipo Testa verili su se prošle godine, a o njihovoj ljubavi i luksuznoj veridbi  na poznatoj lokaciji pisao je čak i „Vogue“, jedan od najprestižnijih svetskih modnih magazina.

O bajkovitoj ljubavnoj priči, kakve smo u detinjstvu svi imali prilike da vidimo u najlepšim bajkama i animiranim filmovima, mnoge devojke maštaju, a upravo jedna takva desila se i Novosađanki koja istančanim ukusom za modu i jedinstvenim modnim kombinacijama već godinama unazad osavaja modni svet.

Ljubav Tamare Kalinić i njenog verenika Filipa Testa započela je 2020. godine kada su stupili u vezu, nakon čega se influenserka vođena ljubavlju iz Velike Britanije gde je prethodno studirala i radila, preselila u Francusku.

Sada poznati par živi svoju bajku u Italiji u stanu koji su sa pažnjom sa dosta stila uredili kako  bi uživali u njemu. Lukusz, sofisticiran ukus i glamur su reči kojima se može opisati život ovog mladog para čija ljubav privlači veliku pažnju i velikih svetskih medija.

Filipo je Tamaru verio prethodne godine u jednom od najluksuznijih hotela u Italiji, sa maestralnim pogledom, a tom prilikom joj je poklonio prsten u vrednosti od 26.000 dolara kako su preneli mediji.

Ko je Filipo Testa?

Filipo Testa važi za jednog od najmoćnijih lica u svetu mode. On je menadžer velikih modnih brendova kao što su „Off-white“ i „Balmain“, a Tamara je jednom prilikom gostujući u jednoj emsiji govorila o svom vereniku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

„Meni često partner kaže: ‘Ti si najbolja stvar koja mi se desila u životu’. Meni to toliko stavi osmeh na lice. Samo ta jedna rečenica u poruci, meni to toliko znači“, započela je influenserka priču o svojoj ljubavi, pa otkrila koliko njen verenik uživa u njenoj rodnoj zemlji.

„On mnogo voli Srbiju. To je meni toliko značajno. Imati partnera stranca koji neće, ne dopada mu se… On je bio toliko tužan što ne može sad da dođe dok sam ja tu.

Ti izlasci, on ne razume našu muziku, ali kada vidi tu emociju, kaže da vidi koliko sam srećna sa svojim prijateljima“, ispričala je Novosađanka svojevremeno u emisiji „Balkanskom ulicom“.

 

Kako je počela ljubavna priča Tamare i Filipa?

 

Kako njihova ljubav inspiriše, ali i intrigira mnoge, Tamara je otkrila kako su se ona i njen verenik upoznali i kako je započela njihova ljubavna priča.

„Ja sam slučajno došla na rođendansku žurku moje prijateljice, zapravo sam imala druge planove to veče. To je bilo u Parizu, jedna jako intimna žurka u njenoj hotelskoj sobi. Nikada nisam ispričala tu priču“, rekla je ona tom prilikom ne skidajući osmeh sa lica, pa dodala:

„Bilo je petnaestak ljudi, sve su to bili ljudi iz sveta mode i sve sam poznavala. Njega nisam poznavala, ali mi je toliko bio zanimljiv, ne znam šta je mene tu privuklo, ja nemam tip muškarca i inače se ne zaljubljujem tako kao vidim nekoga i zaljubila sam se. Potreban mi je tako neki šarm.

I ja sam toliko želela da pričam sa njim i celo veče sam provela sa njim. I, vidim ja da i on samo sa mnom priča i u jednom trenutku me pitao: „Da li ću te sutra videti na nekoj reviji“, ali sam mislila, kao muškarac, pita da li će me videti, videćeš me, ćao… On je mene ujuturu zvao: „Je l si ti krenula, ja te čekam na vratima…“

Ja nisam znala da će da me čeka, ja sam kao mislila mi ćemo se videti, srešćemo se i to je meni bilo tako simpatično što je on mene čekao na vratima te revije i usput me sto puta pitao: „Je l stižeš, pa koliko još…“, nastavila je influenserka koja inače neguje poznanstva sa mnogim svetski poznatim licima iz sveta mode.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


„Kad sam stigla, on je bukvalno uhvatio mene za ruku i raščistio svu masu jer to bude gužva na ulazu. Bio je red i za slikanje, on je raščistio sve i rekao da ja moram preko reda. Meni se to sve toliko dopalo, rekla sam sebi: „Jao, kakav muškarac!“.

Nekako je imao jak stav, to me je privuklo. Onda me je pitao na prvi dejt, da li želim sa njim sutra na večeru, ali ja nisam znala da li je poslovna večera ili nije, nisam bila sto posto sigurna.

Rekla sam može, sviđao mi se, ali sam se malo i bojala, jer nisam želela da se zabavljam sa nekim iz mode, da sutra to ne bi bilo neprijatno nešto“, otkrila je Tamara pa priznala da je ubrzo shavtila da joj se on jako sviđa.

„Ja sam posle trideset minuta videla da se on meni sviđa, da to nije poslovna večera i rekla mu: „Ti se meni sviđaš“. Nemam ja tu vremena, ako se ja tebi sviđam, super, ako ti se ne sviđam, zdravo doviđenja. On se jako iznenadio i rekao mi: „Ja ovo nisam očekivao, ali i ti se meni sviđaš. Ali, mi se ne poznajemo“…

Videla sam da je on jako iskren. Očekivala sam, pošto je on imao velike uspehe u svetu mode, da će on na tom prvom sastanku početi da se hvali, da mi priča, ali mislim da žene ne vole te hvalisavce, a on je sve svoje uspehe umanjio. Bio je nekako skroman… Jako se brzo sve desilo, jako brzo smo počeli da živimo zajedno.

On je meni posle jedno šest, sedam meseci rekao da je veoma srećan što sam ja uzela stvari u svoje ruke i da muškarac kao što je on voli da mu žena nekada kaže: „Okej, sada ćemo ovako“. Da mu se dopalo to što sam bila jako iskrena.

Mislim da je najlepša stvar u našoj vezi što jedno drugom dajemo slobodu i ogromno poverenje i što je ta iskrenost od samog starta uticala na to“, dodala je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

O ljubavi Tamare i Filipa pisao je i Vogue

Ljubavna priča Tamare i Filipa svakako može poslužiti kao uzor mnogima, a inspiracija za mnogobrojne prče je već sada, pa je tako o ovom slavnom paru pisao i poznati svetski časopis „Vogue“ za koji je par zajedno pričao o svojoj ljubavi, nakon jedne kampanje za poznati brend.

„Došao je pravi momenat da sa vama predstavim nas! Vreme je relativan pojam, ali najviše volim naše vreme. 50 godina od audemars piguet Royal oak je prošlo, ali kultni sat izgleda impresivnije nego ikada. Pa da proslavimo!

Izbor mog sata se menjao kroz različite trenutke naše veze, ali danas ja ga predstavljam vama sa Vogue magazinom“, napisala je Tamara u aprilu 2022. godine kada je prvi put objavila video gde je predstavila svog partnera.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz