Pretraži

Važan dan za porodicu Džinović: Đina i Kan podelili detalje slavlja u glamuroznoj vili (FOTO)

Influence
0

Iako se strasti oko razvoda poznatog para Meline i Harisa Džinovića već neko vreme ne smiruju, njihova deca influenserka Đina i njen brat Kan su na svojim društvenim mrežama podelili kako su proslavili važan dan u porodičnom domu.

Porodica Džinović od januara je pod budnim okom javnosti kada su, prema navodima medija, Haris i Melina odlučili da stave tačku na svoj brak posle više od 20 godina.

Njihova ćerka, popularna influenserka Đina, na neko vreme se povukla sa društvenih mreža na kojima je bila veoma aktivna, a nedavno je ponovo počela regularno da postavlja svoj sadržaj.

Pre samo nekoliko dana, Haris i Melina su se i zvanično razveli i dok se Melina iselila iz porodične vile, Kan i Đina su odlučili da ostanu sa tatom.

O njihovom odnosu sa majkom se dosta spekulisalo, te je Haris nedavno u jednom intervjuu istakao da njihov mlađi sin već neko vreme nije u komunikaciji sa njom, a mediji su nedavno preneli vest da je i Đina otpratila mamin profil na Instagramu.

Ni Kan ni Đina se nisu oglašavali povodom cele situacije, ali su sada podelili trenutke sa proslave koju su upriličili svojim tatom.

Oni su, naime, sinoć u svojoj kući organizovali proslavu Bajrama, na kojoj su se našle brojne poznate ličnosti, prijatelji i Harisove kolege. Đina je za ovu priliku izabrala svedenu crnu haljinu, a na njoj su se isticali komadi skupocenog nakita kog je influenserka veliki fan.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Kan je odlučio da isprati sestru što se tiče boja, te je izabrao crnu košulju. Poznato je da u poslednje vreme Kan sve više privlači pažnju na društvenim mrežama, a njegove slike iz teretane su izazvale brojne komentare i reakcije njegovih pratiteljki.

Foto:Instagram printscreen/dzinovic_kann

Jedna od zvanica bila je i Ceca, koja je odlučila i da zapeva za goste, što su i Đina i Kan zabeležili, a uprkos teškom periodu kroz koji prolazi ni Haris nije bio ništa manje veseo, te se i on u jednom trenutku latio mikrofona i izveo neke od svojih najvećih hitova.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence