Pretraži

Nakon razvoda roditelja Đina Džinović najavila drastične promene: „Sad kad se zainatim…“

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Poznata influenserka Đina Džinović u poslednje vreme privlači veliku pažnju medija, a nakon svih događaja zbog kojih je njena porodica u proteklom periodu bila u centru medijske pažnje, Đina je odlučila da uvede promene u svoj život.

Đina Džinović svakom svojom objavom privlači veliku pažnju više od 100 hiljada ljudi koji je prate na društvenoj mreži Instagram. Ona neretko objavljuje raznovrstan sadržaj koji prikazuje njen svakodnevni život, a najviše pažnje fanova privlače njene atraktivne fotografije.

Influesnerka fotografijama svoje izvajane figure neretko ostavlja sve bez teksta i dok svi komentarišu njenu lepotu, Đina je sada odlučila da napravi novu promenu kada je njen izgled u pitanju.

Naime, ona je sada na svoj Instagram „story“ napisala:

„Sad kad uzmem da se zainatim i smršam“, izjavila je ona, uprkos figuri na kojoj joj mnogi zavide.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Inače, ova objava je naišla na mnogobrojne komentare, među kojima se istakao komentar njene drugarice, koji je Đina odmah podelila:

„Samo ne jedi i stresiraj se“, savetovala je drugarica Đinu.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Inače, čini se da je ceo prethdoni vikend za influenserku bio u znaku donošenja odluka, pa se jedan odnosio i na njenu aktivnost na društvenim mrežama. Naime, iako ona neretko objavljuje postove u kojima prikazuje svoju svakodnevnu rutinu, Đina je sada odlučila da poveća svoju aktivnost na društvenim mrežama.

„Ogiju da se zahvalim što ću postati aktivnija na društvenim mrežama očitana mi je bukvica“, izjavila je Đina, označivši svog prijatelja.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Podsetimo se, Đina je u poslednje vreme česta tema medija i to zbog razvoda njenih roditelja pevača Harisa Džinovića, i kretakorke Meline Džinović, koji je uzdrmao javnost.

Nakon razvoda para koji je bio u braku više od 20 godina, pojavile su se mnoge priče o tome kako su njihova deca, Đina i sin Kan, podenli razvod roditelja, pa se sada svi pitaju da li su nedavne odluke o promenama uzrokovane upravo nedavnim događajima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence