Pretraži

Nasmejana u tatinom zagrljaju: Isplivala stara fotka Đine Džinović – evo kako je izgledala u detinjstvu! (FOTO)

Showbiz
0
Foto; Instagram printscreen/djinadzinovic

Porodica Džinović ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a u žiži javnosti posebno su se našli u proteklom periodu, nakon što je otkriveno da su Haris i Melina odlučili da stave tačku na svoj brak.

Iako se njihovi naslednici Đina i Kan ovim povodom nisu oglašavali, svaka njihova nova objava na društvenim mrežama ispraćena je s pažnjom, a spekulisalo se čak i da su u ovoj situaciji podršku pružili svom ocu, dok sa majkom u jednom trenutku navodno nisu bili u dobrim odnosima.

Ipak, svi ovi detalji ostali su na nivou spekulacija, a Đina i Kan se trude da svoju privatnost i dešavanja iz porodičnog života zadrže za sebe, dok sa javnošću dele samo one trenutke koji ne otkrivaju previše o njihovom privatnom životu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

I dok interesovanje medija i javnosti za dešavanja u njihovoj porodici ne jenjava, Đina putem Instagrama sa svojim pratiocima deli fotografije snimljene tokom posete frizeru i ispijanja kafe sa svojom prijateljicom, dok Kan najčešće objavljuje fotografije koje je snimio tokom treninga, kojima je izuzetno posvećen.

Ipak, internetom je sada krenula da kruži stara fotografija iz porodičnog albuma Džinovića, koju je Đina jednom prilikom, tokom prošle godine podelila sa javnošću, a na njoj se vidi kako Harisova naslednica, koja je u tom trenutku imala oko 6 godina, uživa u zagrljaju svog oca.

Foto; Instagram printscreen/djinadzinovic

Haris i Đina su ovom prilikom pozirali sa širokim osmesima, ne skrivajući koliko uživaju u najlepšim porodičnim trenucima i vremenu koje provode zajedno.

Inače, Đina je, otkako je postala korisnik društvenih mreža, veoma aktivna na ovim platformama, gde je prati nekoliko stotina hiljada ljudi, a Haris je jednom prilikom, na pitanje medija da li mu smetaju Đinine objave, dao jasan odgovor.

Ona je lepa devojka, ne treba se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam –rekao je pevač, dodajući da njegova naslednica „nikada nije objavljivala provokativne fotografije, jer brine o ugledu porodice“.

  • Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge – rekao je Haris ranije za „Avaz“.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz