Pretraži

Kan Džinović raskinuo sa devojkom?! Jedan DETALJ pokrenuo spekulacije, sve ukazuje na to da je i Harisov sin doživeo ljubavni krah

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
2
Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

U jeku drame oko razvoda njegovih roditelja Meline i Harisa, sve su glasnije spekulacije da je i Kan Džinović doživeo ljubavni brodolom i da je raskinuo vezu sa dugogodišnjom devojkom.

Dok je njegova sestra, Đina Džinović veoma aktivna na društvenim mrežama i neretko deli momente iz svog privatnog života, zbog čega je samo na Instagramu prati preko 100 hiljada ljudi, Kan se ipak trudi da svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti.

Ipak, u njegovim „istaknutim pričama“ na Instagramu može se pronaći nekoliko momenata iz njegovog privatnog života, a ono što se može zaključiti jeste da mladi Džinović voli sport, naročito boks, kao i putovanja.

Iako sve izgleda uobičajeno, fanovi su nedavno primetili promenu na njegovom profilu. Naime, kada su u pitanju njegove fotografije sa putovanja, na njegovom profilu su se do nedvano mogle pronaći fotografije sa njegovom devojkom, koja je javnosti bila nepoznata, ali o kojoj se dosta spekulisalo.

Ipak, ono što su mnogi primetili jeste da sada na njegovom profilu ovih fotografija više nema, tačnije da su uklonjene. Ovaj detalj privukao je pažnju mnogih koji se pitaju da li je to Kan prekinuo vezu sa misterioznom lepoticom, ili mu se samo više nisu dopadale fotograije.

Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

Podsetimo se, porodica Džinović ovih dana je u žiži interesovanja javnosti zbog razvoda pevača Harisa i kreatorke Meline, koji su odlučili da stave tačku na svoju ljubav nakon 20 godina braka.

Iako se Kan i dalje trudi da ostane što dalje od očiju javnosti, to postaje sve teže, a Haris je nedavno govorio o tome na koji način cela situacija oko razvoda utiče na njihovu decu, pa je otkrio nešto više o Kanu.

„Pa, mislim, to je njihov život, njihovo vreme u kom žive. Ja u to niti želim da se mešam, niti se baš razumem da se petljam. Jednostavno, sve što ide normalnim tokom, ja podržavam. Kan studira, voli finansije, lovu, ekonomiju… Odličan je student, čista desetka, videćemo što će biti od njega“, rekao je on tada.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz