Pretraži

Njega retko viđamo! Helena Topalović po prvi put ponosno pokazala supruga na mrežama, pa mu uputila posebnu poruku (FOTO)

Influence
3
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Influenserka Helena Topalović iznenadila je svoje pratioce novom objavom na svom profilu i pokazala svoju jaču polovinu.

Još od udaje 2021. godine, Helena je na svojim društvenim mrežama vešto krila identitet svog partnera. Tokom cele njihove veze, o njenom izabraniku se malo znalo, a tek nakon udaje su procurile informacije o njegovom imenu i čime se bavi.

Helena je sudbonosna „da“ izgovorila biznismenu Draganu Aleksiću, a par već gotovo tri godine uživa u srećnom braku koji su krunisali dolaskom ćerkice na svet prošle godine.

I dok mlada influenserka sa zadovoljstvom deli trenutke majčinstva i ponosno pokazuje ćerku na društvenim mrežama, ona i dalje izbegava da pokaže Dragana, te smo do sada imali priliku svega nekoliko puta da ga vidimo na njenom Instagramu i to nikada u potpunosti.

helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Čini se da je sada Helena Topalović odlučila da javno podeli svoju sreću i pokaže izabranika na poseban način. Mlada mama je naime podelila naslikani portret nje i supruga i uz opis „Srodna duša“, jasno stavila do znanja da je njihova ljubav jača nego ikada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

Helena pored supruga uživa u luksuzu i ne krije da se on od samog početka trudi da obezbedi samo najbolje, kako za nju, tako i za njihovu mezimicu. Međutim, i sama influenserka se upustila u posao sa nekretninama, te već neko vreme izdaje luksuzne apartmane u Beogradu i radi i pored toga što je posvećena supruga i majka.

Komentari (3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence