Pretraži

Važan korak za naslednicu: Helena Topalović pokazala luksuz u kom uživa, pa se pohvalila ćerkinim talentom (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/helena_topalovic

Influenserka i mlada mama, Helena Topalović, podelila je sa svojim pratiocima poseban trenutak koji je raznežio nju i njenog supruga.

Kao ćerka poznatog folkerka Milana Topalovića Topalka, Helena je od rane mladosti bila pod budnim okom javnosti. Zbog svog atraktivnog izgleda i lepote neretko je privlačila pažnju medija, a često se spekulisalo i o njenom privatnom životu.

Zato je za sve bilo iznenađenje kada je influenserka 2021. godine stala na „ludi kamen“ i udala se za biznismena Dragana Aleksića, čiji je identitet dugo bio misterija. Helena i dan danas retko pokazuje svog izabranika, a tek je nedavno je podelila njihovu zajedničku sliku u vidu naslikanog portreta. 

Par je prošlog leta dobio prvo zajedničko dete, a Helena se po prvi put ostvarila u ulozi majke, dok je Draganu ovo drugo dete. Od tada, ponosna mama ne propušta priliku da se pohvali naslednicom na društvenim mrežama, a po svemu sudeći njen suprug rado udovoljava kako izabranici tako i mezimici, te njih dve uživaju u pravoj idiličnoj bajci.

Ova mala porodica je nedavno otputovala u Australiju, gde Helenina porodica ima kuću, a sada je influenserka podelila kako su u Sidneju posetili i jedan luksuzni hotel.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Između ostalog, ona je snimila bitan trenutak za njihovu ćerkicu, te se pohvalila prvim plivačkim iskustvom njene mezimice.

„Prvi put u bazenu i pliva kao ribica“, otkrila je Helena.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence