Pretraži

„DA LI JE MOGLA DA BUDE BOLJA GODINA?“: Helena Topalović sumirala utiske i otkrila šta joj je majčinstvo donelo (FOTO)

Influence
0
helena topalović

Influenserka i ćerka proslavljenog pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, otkrila je na kraju godine šta je za nju obeležilo 2023., kao i na čemu je najzahvalnija.

Ova godina se bliži kraju, te mnoge poznate ličnosti sumiraju svoje utiske i dele najlepše trenutke koji su im dogodili u ovoj godini. Među njima je i Helena Topalović, koja se ove godine po prvi put ostvarila u jednoj od najlepših životnih uloga, majčinstvu.

Ona je pre više od dve godine stala na „ludi kamen“ i udala se za biznismena Dragana Aleksića, koga i dan danas retko pokazuje u javnosti, a par još nigde nije uhvaćen zajedno osim na fotografijama koje sam Helena objavi na društvenim mrežama, a na kojima mu često prekrije lice.

Oni su ovog leta postali roditelji malene Dominike, i dok supruga vešto krije, Helena rado deli fotografije svoje naslednice. Evidentno je da ponosni roditelji mezimici ugađaju u svemu, te je već u prvim mesecima devojčica iskusila brojne tretmane i ponela skupocene komade odeće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

Sada, Helena Topalović se u emotivnoj objavi osvrnula na proteklu godinu i obratila ćerkici.

„Da li je mogla 2023. da bude bolja?! Naša curice.. Toliko si SVOJA. Toliko nežna, mila, draga, nasmejana, dobra.. Naša mala princeza, najveća sreća i snaga, uz tebe ne postoji loš dan. Hvala što si nas odabrala. Tvoj smo štit zauvek“, napisala je ona.

helena topalović
Foto: Instagram printscreen/ helena_topalovic

Podsetimo, Helena je pre samo nekoliko nedelja celu kuću ukrasila u duhu praznika, a što se tiče dekoracije u dnevnoj sobi izabrala je roze jelku i ukrase, kako bi se uklopili uz to da je njihova kuća ove godine bogatija za jednu devojčicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence