Pretraži

Potpuna transformacija: Helena Topalović više nije vatrena crnka, otkrila na kakvu promenu se odlučila (FOTO)

Influence
0
helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Infleunserka Helena Topalović odlučila se na drastičnu promenu koja je potpuno transformisala njen izgled.

Prošlog leta Helena se po prvi put ostvarila u ulozi majke. Ona je sa svojim suprugom, biznismenom Draganom Aleksićem dobila devojčicu koju često ponosno deli na društvenim mrežama. Vrlo brzo nakon porođaja influenserka se odlučila na promenu izgleda, te se povela vodećim svetskim trendovima.

Ona je tada skratila svoju dugu kosu na popularni paž koji je istakao njene krupne oči i crte lica. Ova frizura osvojila je brojne strane, ali i domaće poznate ličnosti, među kojima su se našle pevačice, glumice i influenserke.

Paž, ili bob, nastaviće svoju vladavinu i ove godine prema vodećim stručnjacima kada je reč o trendovima, međutim Heleni je po svemu sudeći nedostajala njena kosa.

Ona se sada snimila u jednom frizerskom salonu i pokazala da je između ostalog odlučila da ofarba svoju prepoznatljivu crnu kosu i postane brineta, ali i da nadogradi kosu, te se ponosno pohvalila ovom promenom.

helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Podsetimo, Helena već dve godine uživa u srećnom braku sa biznismenom, kog retko pokazuje na svojim društvenim mrežama. Međutim, influenserka je nedavno napravila ustupak i pokazala portret nje i supruga, ali i otkrila da se oni poznaju dugi niz godina, čak i pre nego što su uplovili u romansu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence