Pretraži

Ana Lazarević otkrila novi talenat: Ovaj vid relaksacije „preti“ da postane neverovatno popularan ovog proleća (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada influesnerka Ana Lazarević otkrila je novi talenat, pa pokazala jednistven vid relaksacije i odomora koji bi mogao da posatne pravi trend ovoga proleća.

Ana je danas jedna od najpopularnijih influenserki koju na Instagramu prati gotovo 800 hiljada ljudi. Ona je svojom kretivnošću, humorom i originalnošću uspela da se izdvoji od velikoga broja influensera i da postane jedna od omiljenih influens ličnosti na našoj sceni.

Svi koji prate Anu duže vreme znaju da ona voli da isprobava nove stvari i da je poznato da ima više hobija, među kojima je svojevremeno bio i fudbal. Pored toga ona je veliki ljubitelj životinja, i u svojoj kući je udomila nekoliko ljubimaca koji su postali deo njene porodice.

Sada je Ana objedinila svoju potrebu za inovativnošću i kreativnošću i ljubav prema životinjama, pa sve podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Naime, Ana je prisustvovala jednoj originalno osmišljenoj radionici gde, dok se družite sa psima, razvijate svoje slikarske veštine i na taj način kanališete svoje emocije. Ana se u ovoj sveri pokazala kao pravi majstor umetnosti i naslikala svog papagaja, kog je izgubila pre nekoliko meseci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

Na Ani se svakako moglo videti oduševljenje i sreća što se posvetila stavralaštvu u prelepom ambijentu pored bazena dok su joj društvo pravili krzneni prijatelji.

“ Danas sam došla na radionicu ‘crtanje sa psima’ gde možete udomiti kucu i ujedno uživati i opustiti mozak sa slikanjem“, objasnila je ona, a potom predstavila svoje stvaralačko delo.

Naime, ona je „rekreirala“ fotografiju sa njenim papagajem Riom, pa je ovom umetničkom delu dodala i jednu emotivnu poruku:

„Kad bi samo ova krila mogla da lete do kraja naših života“, napisala je influenserka.

Ovo iskustvo je sigurno bilo isceliteljsko i opuštajće i za Anu i za sve prisutne, a ona je to potvrdila objavama na Instagramu, ispod kojih je u opisu napisala:

„Koliko divno iskustvo, kao i uspomena koja zauvek ostaje! Odlučila sam da nacrtam Ria i oživim ovaj trenutak sa slike“, objasnila je ona.

Pored Ane, na ovoj radionici se pronašlo još nekoliko devojaka koje su uživale u ovom jedinstvenom iskustvu, pa su zajedno pokazale blagodatnu moć umetnosti, a ovaj hobi i način relaksacije mogao bi postati glavni trend ovoga proleća, a kako se Ana provela pogledajte u galeriji ispod.

Inače, ovo nije jedini načina na koji je influenserka „ovekovečila“ ljubimca. Dva meseca ranije ona je fanovima pokazala svoju prvu tetovažu, koja je predstavljala Riovo pero.

„Moja prva tetovaža, jako sam se radovala da je uradim samo je nažalost nisam zamišljala ovako.. srećna sam jer će ovaj znak biti zabeležen“, napisala je ona tom prilikom.


BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence