Pretraži

Neočekivano iznenađenje: Anna Lazarević otkrila šta je dobila za Dan zaljubljenih, Janko u svom stilu obeležio ovaj datum (FOTO)

Influence
0
anna lazarević janko
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Influenserka Anna Lazarević podelila je sa svojim pratiocima kako se njen dugogodišnji dečko, Janko, našalio sa njom.

Jedan od omiljenih influenserskih parova, Anna i Janko proslavili su pre par nedelja punih dve godine veze. Oni su u romansu uplovili tajno, van društvenih mreža, iako su njihovi fanovi godinama spekulisali o bliskom odnosu ovih influensera.

Nakon godinu i po dana zabavljanja, par je odlučio da obelodani svoju vezu na Instagramu. Oni su tokom jednog od svojih putovanja objavili fotografije na kojima se ljube i otkrili da je upravo tu, na Kubi, otpočela njihova veza.

S obzirom na to da je danas Dan zaljubljenih, Anna je na svom storiju podelila neobičan način na koji je Janko odlučio da je iznenadi.

Jutjuber je proveo izvesno vreme u svom rodnom mestu, Vranju, u kom je nedavno prošao kroz jednu neprijatnu situaciju prilikom koje mu je načinjena materijalna šteta što je i podelio sa svojim pratiocima na mrežama.

Kao poklon na današnji dan Janko je devojku iznenadio ni manje ni više nego sa džakom krompira.

Anna je sliku pomenutog džaka sa nacrtanim srcem okačila i dodala „Moj poklon za Dan zaljubljenih direkt iz Vranja“, napisala je ona uz emotikon koji se smeje.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Stefan je poznat po svom smislu za humor i prenkovima, a njegova žrtva je najčešće upravo njegova izabranica, koja je po svemu sudeći oguglala na ovakvo pošalice mladog jutjubera.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence