Pretraži

Palo pomirenje?! Andrija Jo i Lea Stanković uhvaćeni zajedno, fanovi spekulišu samo JEDNO (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
andrija jo, lea stanković
Foto: Instagram printscreen/andrijajo, lastankovic

Poznati influesneri Andrija Jo i Lea Stanković nakon svađe prvi put viđeni zajendo, a ova objava privukla je veliku pažnju njihovih fanova.

Influesneri Andrija Jo i Lea Stanković godinama su bili veoma bliski. Oni su u istom periodu ušli u svet influensinga, pa su neretko zajedno snimali klipove koje su njihovi pratioci pomno pratili.

Tada su čak svi bili ubeđeni da su njih dvoje u vezi i mada oni ove glasine nikada nisu ni potvrdili ni demantovali, međutim njihovim fanovima nije promaklo da na zajedničkim fotografijama deluju vrlo prisno, kao i da provode dosta vremena zajedno, a upravo zato je pravo iznenađenje za fanove bio nenadani prekid druženja između Lee i Andrije.

Ipak, sada su nakon dužeg vrmena njih dvoje ponovo viđeni zajedno. Naime, Leu i Andriju osim posla povezuju i zajednički prijatelji, pa su oni sada u društvu još nekoliko influensera zajedno otišli na jedan događaj u Beogradu.

Andrija je odmah objavio fotografiju na svom profilu na kojoj pored još nekoliko influensera pozira i Lea Stanković.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Ovaj snimak privukao je veliku pažnju pratilaca koji su odmah da počeli da se pitaju da li se to jedan od omiljenih tandema influens scene pomirio.

Inače, Lea Stanković je nedavno gostovala u podkastu „Bunker“ kod Lune Đogani pa je tada priznala u kakvom su odnosu ona i Andrija i otkrila da bi između njih moglo da dođe do pomirenja.

– Ne mogu da kažem da smo u svađi. Imali smo jednu svađu, ali da prestali smo da pričamo. Smešno je da ovo kažem ali ja stvarno nemam nikakvo loše mišljenje o njemu niti bilo šta, ja sam sa njim provela toliko godina i sve. Možda se i pomirimo. To je toliko promenjiva stvar kod svih nas – priznala je tada influenserka, na šta se nadovezao njen prijatelj, influesner Cale koji je blizak i sa Leom i sa Andrijom pa otkrio kako funkcioniše „balansiranje između njih dvoje“.

– Ekstra! Malo je na početku bilo neprijatno, sada više nije. Na primer ja kada sam kod Lee, a zove me Andrija ja onda idem kod Andrije – a onda je Lea ispričala kako je jednom prilikom pravila palačnike i Cale ih je odneo Andriji, a ona lično ga je vozila.

– Meni je to hit. Meni je njihov odnos savršen. Meni je hit kako ono balansiraju – prokomentarisao je influenser tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence