Pretraži

BAKA PRASE KUPIO NAJBOLJEM DRUGU SKUPOCENI AUTOMOBIL! Jutjuber šokirao sve neočekivanim svadbenim poklonom! (VIDEO)

Influence
4
baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase redovno voli da iznenađuje ljude u svojoj okolini skupocenim poklonima.

Pored toga što neretko priprema skupocena iznenađenja za svoje prijatelje, on ne zanemaruje ni svoje pratioce, pa se na njegovom Instagram profilu vrlo često mogu naći darivanja koja on organizuje za njih.

Ovog puta se Bogdan odlučio na korak dalje, te je svom najboljem drugu Igoru kao svadbeni poklon pripremio automobil marke BMW koji je platio 50 hiljada eura!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Kako bi zabeležio ceo taj proces kupovine poklona i samo uručivanje, Bogdan je snimio i jutjub video o tome u kom je pokazao sve detalje kako bi pratiocima bilo jasnije kako se sve to odigralo.

Naime on je želeo da iznenadi svog prijatelja Igora, ali opet nije želeo da mu kupi bilo koji auto već onaj koji on sam odabere. Međutim, bilo je neophodno da Igor ne sazna da se da je ovaj automobil namenjen njemu.

Zato ga je Bogdan odveo u salon automobila uz priču kako se bira automobil za givavej, te da će nakon kupovine on biti poklonjen nekom od pratilaca ne sumnjajući da će to biti baš njegov poklon.

U nastavku videa Bogdan je gledaocima objasnio da će automobil svom drugu predati na dan svadbe i da jedva čeka da vidi njegovu reakciju, jer on ne očekuje da će uopšte dobiti tako veliki poklon. Potom je došao i dan svadbe koji je Bogdan s nestrpljenjem iščekivao kako bi  svom drugu priredio nezaboravno iznenađenje. 

Bogdan je, naime, dočekao mladu i mladoženju u društvu mnogobrojnih prijatelja, a potom mu pred svima pokazao automobil koji je bio njegov svadbeni poklon mladencima, koji su u neverici posmatrali dešavanje.

– Bože, frapiran sam! – rekao je iznenađeno Igor.

Hvala ti na svemu, hvala što si uz mene. Ovo je za tebe, voli te brat! Želeo sam da ti za svoje venčanje „unboxuješ“ ovaj auto – imaš sedište, imaš nalepnice da ih odlepiš, pa da vidimo kako sve to izgleda – rekao je Baka Prase pokazujući svom prijatelju potpuno nov automobil kom su sedišta i detalji i dalje bili uvijeni u zaštitnu foliju.

Nov novcijat, 15 hiljada je prešao. Da te lepo služi, da ga voziš u zdravlju, sreći i da možeš bebu da staviš na zadnje sedište – rekao je između ostalog Baka.

Bogdan je svojim fanovima objasnio da se na ovaj korak odlučio iz jednog prostog razloga – kako je ispričao, Igor je uvek bio tu za njega i pomagao mu kad god je to bilo potrebno, pa je samim tim i zaslužio da dobije takav skupoceni svadbeni poklon. Još jedna stvar koja je uticala na odluku da svom prijatelju pokloni baš automobil, je to što je Igor do sada svoj automobil delio sa rođenom sestrom, dok će sada imati svoj.

Komentari (4)

  1. Sve dok ima idiota koji prate i gledaju ovog prase- idiota, možeda radi šta hoće. Samo jedno pitanje za poresku upravu, plaća li dotični porez i imate li uvid u izvore njegovih prihoda, kao i u poreklo tog novca kojim se rasipa?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence