Pretraži

ROMANTIČNO PUTOVANJE: Voyage i njegova devojka u Gradu ljubavi obeležavaju POSEBAN DATUM (FOTO)

Showbiz
0
voyage
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Popularni reper Voyage ovog leta obelodanio je vezu sa izvesnom Tamarom Kujačić.

Mihajlo je gotovo dve godine bio singl, iako se više puta spekulisalo o njegovom privatnom životu, te je bio povezivan sa nekoliko poznatih dama, među kojima se našla i sprska influenserka Đina Džinović, kao i bugarska pevačica Desita.

Ipak on nikad nije potvrdio da je u bilo kakvom odnosu, osim prijateljskom, sa ovim devojkama, a njegov izbor je pao na devojku nepoznatu javnosti.

Voyage i Tamara su se neko vreme trudili da svoju vezu sačuvaju što dalje od očiju javnosti, ipak čini se da mladi izvođač više nije želeo da krije zaljubljenost. Oni su više puta delili fotografije na kojima se ono drugo naziralo, a prvi put su se u javnosti pojavili na Voyagevom i Nuccijevom koncertu u Hangaru. Mladi par je potom otputovao u Dubai, odakle su i objavili prve zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Iako Tamara ne živi u Srbiji, Voyage je više puta izjavljivao da im veza na daljinu ne pada teško i da su se poklopili u svakom smislu.

On je sada odlučio da iznenadi svoju lepšu polovinu za njen rođendan putovanjem u Pariz, koji važi za jedan od najromantičnijih gradova na svetu.

Juče je najpre Tamara objavila sliku iz kola na kojoj smo imali priliku da vidimo da je reper prebacio svoju ruku preko njenih nogu, a ona je označila da se nalaze u Parizu.

voyage
Foto: Instagram printscreen/tamarakujacic

Potom je danas Voyage objavio sliku iz restorana na kojoj se njih dvoje drže sa ruke i napisao kratko „Srećan rođendan dušo“.

voyage
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz