Pretraži

„PRIČA KAO DA JE MILIONER, A IMA SAMO KOMPJUTER“: Anja Bla progovorila o imovini Bake Praseta, komentarom nasmejala sve!

Showbiz
2
Screenshot: Instagram/anjablaa

Poznati influenser Baka Prase snimao je lajv u koji se uključila njegova devojka Anja Bla, pa se našalila na račun njegovog novca.

Baka Prase često objavljuje snimke i slike sa svojom devojkom i svi obožavaju da prate njihovu vezu. Osim objava sa devojkom česte su i one u kojima pokazuje koliko novca zarađuje tako što kupuje skupe stvari sebi, ali i drugima, a sada se njegova devojka našalila na račun njegove imovine.

Baka Prase je snimao lajv, pa je pročitao jedan od komentara svojic pratilaca:

– Nemoj da se ženiš, jer onda delite svu imovinu 50:50 – pročitao je Baka jedan od saveta svojih pratilaca, a onda ga je Anja raskrinkala u lajvu:

– Koju ti imovinu imaš, majke ti – pitala je Anja, pa dodala:

– Priča čovek kao da ima par miliona u imovini, a ima samo kompjuter – rekla je Anja kroz smeh.

baka prase, anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Podsetimo, Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svom najboljem prijatelju Igoru, za svadbu je nedavno poklonio automobil od 50.000 evra.

 Hvala ti na svemu, hvala što si uz mene. Ovo je za tebe, voli te brat! Želeo sam da ti za svoje venčanje „unboxuješ“ ovaj auto – imaš sedište, imaš nalepnice da ih odlepiš, pa da vidimo kako sve to izgleda – rekao je Baka Prase pokazujući svom prijatelju potpuno nov automobil kom su sedišta i detalji i dalje bili uvijeni u zaštitnu foliju.

 Nov novcijat, 15 hiljada je prešao. Da te lepo služi, da ga voziš u zdravlju, sreći i da možeš bebu da staviš na zadnje sedište – rekao je između ostalog Baka.

 

 

 

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz