Pretraži

NEOBIČNI KUĆNI LJUBIMCI POZNATIH LIČNOSTI: 5 najčudnijih životinja koje su zvezde gajile u svojim domovima (FOTO)

Showbiz
0
kućni ljubimci kluni dikaprio biber
Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia; Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia; Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kada se spomenu kućni ljubimci, mnogi će pomisliti na psa, mačku ili eventualno akvarijum sa ribicama, međutim, ako pitate poznate ličnosti – izbor će biti malo drugačiji!

Činjenica je da poznate ličnsoti vole da se ističu u svim poljima i izgleda da koliko god „običnim“ ljudima bili čudni njihovi izbori, za njih su oni sasvim normalni.

Svakako oni vole da se razlikuju od ostalih, i da imaju neobične, drugačije stavari, pa zašto bi izbor bio drugačiji kada su u pitanju kućni ljubimci.

Dok smo mi navikli da, kada se spomenu kućni ljubimci, pomislimo na psa, mačku ili eventualno akvarijum sa ribicama, poznate ličnsoti neretko pomisle na lava, zmiju, majmuna ili – prase!

Njihovi izbori kućnih ljubimaca svakako mogu biti jako čudni, a mi vam donsoimo neke od najčudnijih.

Džastin Biber i majmun Mali

Džastin Biber je dok je bio mlađi imao čudne izbore, pa je jedna od njih bila da ima majmuna kao ljubimca. Nije najpoznatije na koji način je pevač došao u posed majmuna, ali on što je i više nego jasno jeste na koji način ga je izgubio.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Naime, Džastin je tokom 2013. godine svugde sa sobom nosio svog ljubimca, majmuna Malija, pa je tako jednom prilikom odlučio i da ga povede u Nemačku, međutim carinici su „uhapsili“ majmuna.

Džastin tom prilikom nije imao papire za Malija, pa mu je majmun oduzet i smešten u kliniku za životinje.

Pevač se kratko vreme trudio da ponovo dobije majmuna, međutim brzo je odustao, pa su njegovi menadžeri obavestili Nemačke vlasti da pevača više ne zanima majmun, te da ga ne želi nazad.

džastin biber majmun, kućni ljubimci
Foto: Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džordž Kluni i prase Maks

Džordž Kluni danas uživa u životu sa svojom suprugom Amalon Kluni i njihovim blizancima, međutim godinama pre nego što je upoznao Amal i oženio se njom, Džordž je bio usamljeni neženja, a društvo mu je pravio njegov kućni ljubimac, prase Maks.

Džordž je bio ponsni vlasnik Maksa od 1988. do 2006. godine. Svinja je uginula 2006. godine, zbog čega je Kluni bio jako tužan, a jednom prilikom je njegova bivša supruga istakla da misli da Džordž zbog svinje nije ranije hteo da ima decu.

Svinja koju je zvao Maks uginula je 2006. godine, tako da je sada možda promenio mišljenje i da će sada osnovati porodicu. Obožavao je Maksa, koji je bio veličine stola – rekla je Elizabet za „The Sun“ malo pre Klunijevog venčanja sa Amal, pa dodala:

Imali su odnos kao otac i sin. Kada je Maks uginuo, Džordž je bio očajan. Možda je Maks pokrenuo nešto roditeljsko u njemu.

Nikolas Kejdž i njegovi kućni ljubimci

Poznato je da je glumac Nikolas Kejdž trošio svoje bogatstvo kao lud, kupujući sve što mu je bilo zanimljivo uključujući i ukletu vilu, kao i piramidu grobnicu…

Međutim mnogi bi se složili da je možda najčudnija stvar na koju je glumac „bacio“ pare njegovi kućni ljubimci, među kojima je hobotnica za koju je navodno izdvojio čak 276.000 dolara.

Nikolas je ovu hobotnicu nazvao „Cool“, a pored hobotnice Kejdž je „pazario“ i kraljevske kobre Mobija i Šibi. Navodno je hobotnica kupljena kako bi mu pomogla da postane bolji glumac.

Loša vest je, međutim bila da je Skejdž morao da odustane od svojih ljubimaca nakon što su komšije poludele zbog opasnih kobri.

Leonardo Dikaprio i Sulkata kornjača

Još jedan glumac poznat po svom rasipništvu je Leonardo Dikaprio, pa ni kod ovog glumca nije izostao novac izdvojen za kupovinu skupog ljubimca.

Kada je prisustvovao Konferenciji i sajmu uzgajivača reptila Severne Amerike 2010. godine, ovaj glumac je kući odneo dugogodišnjeg saputnika – 17 kilograma tešku afričku Sulkata kornjaču!

Ova kornjača stara deset godina ga je koštala oko 400 dolara. Prema izveštajima, kada naraste, težiće oko 90 kilograma i živeti preko osamdeset godina.

Majkl Džekson  i njegova šimpanza

Majkl Džekson je definitivno znao da ostavi utisak svim što je radio, pa zašto bi kućni ljubimci bili izuzetak.

Posle svega, ko  bi mogao da zaboravi Bablsa – čuvenu šimpanzu kralja popa Majkla Džeksona?

Majkl Džekson je usvojio Bablsa ranih osamdesetih. Najpoznatija šimpanza na svetu spavala je u dečjem krevetu, pila čaj, koristila wc šolju i pravila društvo Džeksonu na turneji Japanom.

Osim čuvenog Bablsa, Majkl Džekson je kao kućnog ljubimca na svom ranču u Neverlandu držao i lamu Luija.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz