Pretraži

Najveće rođendansko iznenađenje: Baka Prase poklonio Anji automobil od 100 hiljada evra, influenserka ostala bez teksta! (VIDEO)

Influence
3
baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Poznati influenser Baka Prase je iznenadio svoju devojku, influenserku Anju Bla novim mercedesom od 100 hiljada evra, a način na koji joj je uručuio poklon je šokirao sve.

Baka Prase poznat je po darežljivosti. Od kada je počeo da se bavi Jutjubom on iz godine u godinu zarađuje sve veće svote novca, što upravo i rezultira sve većim brojem klipova u kojima daje skupe poklone svojim najbližima. Za Novu godinu je iznenadio svoje prijatelje i devojku raznovrsnim darovima, ali i svoje roditelje kojima je kupio novi automobil.

Sada je došao red da jedan kupi i svojoj devojci, poznatoj influenserki Anji Bla, kao iznenađenje za rođendan. Ipak, on to nije uradio na uobičajen način, već u svom stilu – napravio je „prenk“, a ceo proces uručivanja poklona zabeležio je kamerom, a potom podelio sa fanovima na Jutjubu.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

– Danas poklanjam Anji ovog Juga – započeo je Baka pokazaujući na automobil pa objasnio o čemu se radi:

– Bio sam 20 dana na Malti i plan je bio da i Anja dođe, čak je kupila i avionsku kartu, ali ono što Anja ne zna jeste da sam se vratio u Beograd, i da joj pripremam najveće iznenađenje za rođendan. Rekao sam joj da snimamo „24 sata živimo odvojeno“, ali zapravo samo ona snima dok ja pripremam najbolji prenk do sad – istakao je Bogdan pa pokzao auto koji je zaista kupio Anji, a u pitanju je novi Mercedes.

Dok je Anja snimala svoju jutarnju rutinu i pripremala rođendansku tortu, Baka je pripremao iznenađenje i pakovao Juga. Influenser je pozvao svoju devojku i objasnio joj da zbog problema koje ima sa porezom mora da prepiše svoj automobil na nju, gde se ona odmah uputila u auto salon. Dok je Anja „potpisivala ugovor“ usledilo je pravo iznenađenje. Pojavio se Bogdan koji ju je obavestio da je stigao pre dva dana, što je za influenserku bio veliki šok.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

– Pre dva dana!? Ne idemo!? – rekla je Anja, mislivši na odlazaka na Maltu koji je bio isplaniran, a nakon prvog je odmah došlo i drugo iznenađenje. Influenser je izveo Anju da joj pokaže njen poklon za rođendan, međutim to je bilo nešto što ona zasigurno nije očekivala.

Kada su otvorili poklon influenserka je ugledala Juga, što je rezultiralo razočarenjem, ali i nevericom:

– Dobro ja ću ovo za uspomenu da čuvam, neću da ga vozim. Žao mi je da ga vozim da ga ne slupam, čuvaću ga u garaži za uspomenu. Je li ti mene hoćeš da se rešiš, pa je ovo način da me se rešiš, da se spucam u nešto – bio je komentar koji je Baki uputila Anja nakon što je pokušala da pokrene automobil.

– Imam novčanik koji je skuplji od tvog auta – bio je komentar kada je saznala da Jugo košta svega 300 evra, a onda je usledilo pravo iznenađenje. Baka joj je pokazao automobil koji je zaista spremio za nju, a u pitanju je novi Mercedes kojim se Anja i više nego oduševila.

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Njegovim drugarima se takođe svideo poklon, a njegov prijatelj influesner Čoda je odamh prokomentarisao:

– Imamo nešto zajedničko – ni ti ni ja ne bi vozili auto da nema njega – rekao je on aludirajući na to da je svoj automobil kupio od Bake, a ono što ih je najviše oduševilo jeste da je na delu kod menjača ugravurano Anjino ime.

Nakon oduševljenja njegovih drugara usledile su reakcije Bakinih roditelja. Njegova mama je prokomentarisala kako ona nikada neće dobiti ovakav poklon od svog muža.

– Kad sam položila vozački ispit muž mi je poklonio kuhinju umesto automobila – rekla je ona na šta se Bogdanov tata našalio:

– Šta sam te ceo život učio. Što da kupuješ ženi automobil.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

– 100 hiljada evra. Zamisli koliko ja nju volim kad sam joj poklonio auto od 100 hiljada evra.

 

Komentari (3)

  1. Zašto uppšte objavljujete ovakve vesti i promovišete osobe koje presipanjem iz šupljeg u prazno pune sopstvene džepove do nivoa bezobrazluka i postaju idoli
    mladih bez ikakvih obrazovnih i intelektualnih vrednosti, zaglupljujući mladost ove zemlje budalastim i agresivnim ponašanjem, gde je psovka i ponižavanje kul, a pristojnost, čestitost i marljivost osobina budala?

  2. […] Ljubav je po svemu sudeći nikad jača, a par često na svojim društvenim mrežama deli brojna iznenađenja koja jedno drugom priređuju. Baka je nedavno iznenadio Anju skupocenim satom marke „Rolex“ povodom njihove godišnjice, a pre nešto manje od dve nedelje jutjuber joj je za rođendan poklonio luksuzni auto vredan 100.000 evra. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence