Pretraži

Intimna proslava rođendana: Anja Bla i Baka Prase uživali u romantičnoj večeri, svi se pitaju šta je influenserka dobila na poklon (FOTO)

Influence
1
baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Jedna od najpopularnijih influenserki Anja Blagojević, na društvenim mrežama poznatija kao Anja Bla, proslavila je svoj rođendan u društvu svog dugogodišnjeg momka, jutjubera Bake Praseta.

Baka se početkom januara ove godine preselio na Maltu, na kako je naveo kraći vremenski period, a Anja mu se pre nekoliko dana priključila na ovoj lokaciji nakon više od 20 dana razdvojenosti.

Influenserka je između ostalog otputovala i kako bi proslavila svoj rođendan što je juče i uradila u društvu svog izabranika. Oni su proveli romantično veče kod kuće, a za ručak se pobrinula Anja što je Baka podelio na svom Instagramu.

„Domaćica nam sprema rođendanski ručak“, napisao je jutjuber uz njihovu zajedničku fotografiju iz kuhinje.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Nakon toga, Bogdan je podelio i kako uživaju u ručku koji je Anja pripremila, te je okačio emotikon srca uz fotku nasmejane influenserke za stolom.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Oni su kraj intimne proslave tradicionalno obeležili tortom, Anja je oduvala 24 svećice, a Baka je na svom storiju otkrio šta je poželeo svojoj lepšoj polovini.

„Srećan rođendan ljubavi, želim ti da ti se ostvare sve želje, kao što ti se ostvarila želja da nađeš najboljeg muža na svetu“, napisao je on.

anja bla, baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

I popularna influenserka je na svom profilu okačila objavu povodom svog rođendana i profesionalno slikanje koje je odradila, te je uporedila sebe iz perioda kada je punila 4 godine i sada kada puni 24.

„24th vs 4th birthday. Neke stvari se nikad nisu promenile, a to je da ne volim velike rodjendane sa previše ljudi. Kao mala sam plakala za rodjendan i kada bi deca krenula da mi daju poklone uvek bi mi bilo neprijatno. Iako su lošeg kvaliteta na kraju slajda imate malu mene koja briše suze i moju mamu koja je malo ljuta🤣 Godinama unazad sam slavila rodjendan samo sa 2-3 drugarice, a otkako zivim u Bg svaki rodjendan provodim sa Bokijem i tako mi je najlepše🥰 Hvala puno svima na lepim željama“, otkrila je Anja Bla uz fotografije koje možete pogledati ovde.

Podsetimo, Baka Prase je po Anjinom dolasku na Maltu najavio da joj je priredio najveće iznenađenje do sada, koje će njihovi pratioci imati priliku da vide u ponedeljak. I sama influnserka je otkrila da joj je to najlepši poklon koji je dobila od Bogdana, a mnogi fanovi se nadaju da se radi prstenu, te da je popularni par spreman na sledeći korak u njihovoj vezi.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence