Pretraži

„Prvi put je platila ručak“: Anja Bla provozala Baku Praseta automobilom koji joj je poklonio, jutjuber komentarom nasmejao sve (FOTO)

Showbiz
0
baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Poznati influenser Baka Prase podelio je fotografiju iz novog auta svoje devojke Anje Bla, pa se pohvalio da je postao passanger princess.

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase je popularnost na društvenim mrežema stekao zahvaljujući svom jednstvenom humoru. Preko milion ljudi na Instagramu, i preko 2 miliona na Jutjubu prati Bakin život i zabavlja se gledajući njegove klipove. Naročitu pažnju privlače one objave u koje je uključena i njegova devojka, poznata influenserka Anja Bla, a sada je influenser novom objavom nasmejao sve, pa pokazao gde su njih dvoje otputovali.

– Postao sam passenger princes – napisao je influenser preko slike na kojoj pozira dok ga Anja vozi u svom novom automobilu, pa je odmah nakon ovoga pokazao gde su se to oni uputili.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

– Došli smo u Doboj na ručak da me tašta kune – napšalio se on, pa dodao – Anja platila prvi put jer je njen lokal.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Inače, automobil u kom je Anja „provozala“ Baku joj je upravo on i poklono nekoliko dana ranije, kao poklon za njen rođendan. U pitanju je novi model Mercedesa za koji je Bogdan, kako je sam naveo, izdvojio čak 100 hiljada evra. Poklon joj je uručio na sebi svojstven način, tako što ju je prvo „prenkovao“ da joj je kupio Juga, a o svemu su odmah snimili klip koji je nakon jednog dana dospeo na prvo mesto u trendingu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz