Pretraži

„Sve više i više ličimo“: Anja Bla se uporedila sa Bakom Prasetom, pa otkrila šta je primetila (FOTO)

Influence
0
anja bla

Influenserka Anja Bla i jutjuber Baka Prase uživaju u ljubavi već više od 4 godine.

Njihov odnos je tokom godina prošao kroz nekoliko turbulentih perioda, a u jednom trenutku su se i razdvojili na period od godinu dana. Međutim, prošla godina je za par bila jedna od najlepših, te su nakon pomirenja otpočeli zajednički život.

Ljubav je po svemu sudeći nikad jača, a par često na svojim društvenim mrežama deli brojna iznenađenja koja jedno drugom priređuju. Baka je nedavno iznenadio Anju skupocenim satom marke „Rolex“ povodom njihove godišnjice, a pre nešto manje od dve nedelje jutjuber joj je za rođendan poklonio luksuzni auto vredan 100.000 evra.

Ni Anja nije ništa manje maštovita kada se radi o poklonima, te je svom momku za Dan zaljubljenih priredila posbeno iznenađenje koje je raznežilo mnoge.

S obzirom na to da je par praktično nerazdvojan, influenserka je sada dobila zanimljivu poruku u inbox koju je podelila sa ostalim pratiocima. Jedna devojka je naime prokomentarisala kako par sve više i više liči, a Anja se donekle složila sa njom.

„Ajme meni ličite. Možda je stvarno istina ona teorija da nakon nekog vremena parovi počinju da liče“, napisala je devojka.

„Mislim da je istina jer nas dvoje sve više i više ličimo“, složila se influenserka.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence