Pretraži

ANTONINA LUKIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI?!: Influenserka potezom iznenadila pratioce, svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Influence
0
Antonina Lukić
Foto:Printscreen/Instagram:antoninalukic

Poznata influenserka napravila je potez kojim je šokirala sve svoje pratioce. 

Antonina važi za jednu od popularnijih influenserki sa naših prostora, a oduvek je bila jako aktivna na društvenim mrežama.

Ona je redovno objavljivala svoje snimke na Tiktoku, gde najveći deo njene publike čine uglavnom žene, a nedavno se našla na meti kritika, nakon što je svakodnevno objavljivala da odlazi na tretmane kako bi održala svoju težinu, što je jedan deo korisnika društvene mreže Tiktok osudio.

Međutim, uprkos tome što je veoma popularna na društvenim mrežama, čini se da je Antonina rešila da se povuče iz javnosti.

Naime, ona se nedavno povukla sa Instagrama, a sada je svoj profil predala mlađoj sestri.

Foto: Instagram printscreen/isidoraluk1c

Ovo su prvobitno shvatili njeni verni pratioci, pa se na društvenoj mreži X povela polemika o razlogu njenog povlačenja, međutim, Antonina se ovim povodom još uvek nije oglašavala, pa je sve i dalje ostalo samo na nivou spekulacija.

Svakako, ovo nije prvi put da se poznata influenserka povlači sa scene.

Iako većinski deli sve detalje na svom Instagram profilu, Antonina se pak trudila da zadrži neki deo svog života u tajnosti, te njen ljubavni odnos nikada nikome nije bio poznat.

Ona je par puta i naglašavala da joj je korišćenje društvenih mreža ponekada naporno, pa je možda i jedan od njenih razloga zašto se povukla, to što želi da odmori od društvenih mreža.

Prisetimo se, influenserka je nedavno zabrinula sve pratioce, jer se nije oglašavala uopšte na društvenim mrežama, a sada je odlučila i da se povuče.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence