Pretraži

RASKINULI VERIDBU, PA SE POMIRILI DVE DECENIJE KASNIJE: Dženifer Lopez iskreno o krahu ljubavi i obnavljanju romanse sa Benom Aflekom

Showbiz
0
dženifer lopez ben aflek uspeh
Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se prvi put verili 2002. godine, nakon čega  je usledio raskid, a dve decenije kasnije i – pomirenje! Dženifer je sada priznala da su tu njihovu prvu romansu teško podneli.

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez u avgustu ove godine je proslavila godišnjicu braka sa svojim suprugom Benom Aflekom. Iako se često spekuliše o njihovim navodnim neslaganjima,  oni se i dalje drže zajedno i uživaju u ljubavi.

Ipak, ono što je naročito zanimljivo jeste istorija njihovog ljubavnog odonosa. Naime, oni su bili u vezi i pre više od 20 godina, kada su se i verili, a potom i raskinuli malo pre planiranog venčanja. Ipak, drugi put su imali više sreće. Oni su romansu obnovili mnogo godina kasnije, da bi se 2022. venčali, najpre u Las Vegasu, a onda u Džordžiji.

Sada je Dženifer progovorila o njihovoj tadašnjoj romansi, pa priznala kakve posledice vuku od svoje prve veze.

Naime, pevačica se sprema za izlazak svog novog albuma pod nazivom „This is Me… Now“ koji je nastavak njenog albuma iz 2002. „This is me… Then“ i pratećeg filma koji će prikazati njenu ljubav sa Benom Aflekom.

Sve to ovaj par čini nervoznim, jer kako Dženifer navodi, oni imaju „posttraumatski sindrom“ zbog medijske pažnje koja ih je pratila kada su prvi put bili u vezi, ali jedna stvar se od tada zasigurno promenila – sada su dosta stariji.

– Doduše, sada smo stariji. Mudriji smo i znamo šta je istinski važno u životu. Naučili smo i da nije toliko važno šta drugi ljudi misle. Bitno je biti veran sebi. Kao umetnici, moramo da sledimo svoje srce. Radim nešto za šta možda nisu svi mislili da je najbolja ideja, ali ja sam to morala da uradim – izjavila je za Variety.

dženifer lopez ben aflek
Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, pevačica je nedavno pričala o njihovom braku, pa je tom prilikom istakla kako se nikad nije osećala lepše.

– Konačno sam u tački svog života kada volim svaki deo sebe bez izvinjenja. Svaki deo sebe, moje telo, moj glas, moje izbore, čak i moje greške. Sve me to učinilo onim što jesam i dovelo me tamo gde sam danas. Ben želi da razumem svoju vrednost. Osećam se još opuštenije i prijatnije, zbog čega se osećam još lepše nego što sam se ikada osećala sa nekim drugim – iskrena je bila Dženifer za Vogue.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz