Pretraži

OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA: Kosta Radovanović oduševio žiri scenskim nastupom, Darko mu predvideo blistavu budućnost

IDJShow
0
kosta radovanović

Jedan od takmičara iz tima Relje Popovića koji je svojim vokalom i ponašanjem na sceni više puta izazivao reakcije publike je Kosta Radovanović, čija je pesma „Ni kafane ne znaju“ ostavila veliki utisak na gledaoce svojom emotivnošću.

Kosta je tokom takmičenja imao nekoliko zapaženih nastupa, a oprobao se u različitim žanrovima, što smo imali priliku i da vidimo pre lajv izvedbe njegovog muzičkog prvenca.

Uz upečatljivu scenografiju i dramatično izvođenje, Kosta je pokazao zašto se baš on nalazi među Top 12 finalista druge sezone vodećeg muzičkog takmičenja u regionu.

kosta radovanović
Foto:IDJTV

Nakon nastupa, prvi je svoje mišljenje izneo upravo njegov mentor, Relja Popović.

„Uživao sam u nastupu kao što je i on, to sam 100 puta ponovio, on baš voli scenu, čini mi se kao što voli i kafanu. Zadovoljan sam, nadam se da si i ti zadovoljan, izgledao si strava, pevao si super, sve je na mestu“, bio je kratak Relja, a potom mu se obratila i Nataša.

idjshow
Foto:IDJTV

„Meni je žao što se danas ne glasa jer bih te sigurno pohvalila, baš si se potrudio. Taj pad i ta gluma, baš je bilo verodostojno, kao što ti i pesma leži. Baš mi je Darko rekao da ima nešto posebno da kaže za tebe večeras i onda mu ne bih krala ovih par minuta, jer baš se pripremio za tebe“, otkrila je ona.

„Kosta, ti si jedan od najpreciznijih vokala koji su pevali ovde do sada. Stvarno mislim da si bolje otpevao sada, nego što si otpevao u studiju. Pesma ti je stvarno legla, ja nisam ekspert za kafane, ali si ovo mnogo dobro odglumio. Scenski nastup ti je bio odličan, čula se emotivnost, sada ti pesma još bolje zvuči, mislim da će publika još bolje da je doživi jer ti i Lejla ste pesmu mnogo bolje doneli uživo“, poručio mu je Darko Dimitrov.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow