Pretraži

„ŽELIM VAM DA BUDETE ZAUVEK ZAJEDNO“: Toma zatvorio finale, Relja se emotivnim rečima obratio njegovoj porodici

IDJShow
0
Toma Milovanović

Veliko finale imao je čast da zatvori Toma Milovanović, koji je za poslednji nastup u drugoj sezoni IDJShow-a izveo svoju numeru „Daljina“.

Toma je oduševio svojom izvedbom, a veliku pažnju privukle su njegove fotografije iz detinjstva, koje su pratile pesmu. Takođe, binu je delio sa dečakom koji je igrao Tomu u detinjstvu, što je sve oduševilo.

  • Ponosan sam na Tomu, to sam rekao više puta i nekako su se sve kockice složile. Sad kad sam čuo da je mali Toma na sceni moj imenjak, nekako mi sve ima veću težinu i još više me je raznežile – rekao je on i dodao:

  • Tomi je urađeno nekoliko komercijalnih, zicer pesama, a on je srcem odabrao ovu traku. Da sam je ja pevao, bila bi tvrđa, a meni je drago što smo u šou uspeli da donesemo nešto repa. Mnogo je tu simbolike koju ja osećam, razumem i vezu između mene i Tome, lepo mi je sve, ovaj sneg, tvoje fotografije u pozadini, što od malena nosiš Partizanov dres. A najlepše mi je što sma upoznao tvoju porodicu, što su večeras ovde zajedno sa tobom i sa mnom i to što su mi se zahvalili. To me je dirnulo i značilo mi je, voleo bih da se vama životne okolnosti nameste tako da zauvek budete ponovo zajedno. Zaslužujete to, svi ste divni ljudi  – poručio je Relja.

Toma Milovanović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Nataša nije krila koliko joj se dopala Tomina izvedba, a poželela mu je i puno sreće u daljoj karijeri:

  • Baš mi je ovaj kraj emotivan i sve ovo što sam čula. Nastup je božanstven, ja sam ti rekla šta mislim o tebi, jako sam srećna što sam te upoznala. Želim ti iz srca kao svom najrođenijem sve najdivnije u muzičkom i privatnom svetu – istakla je ona, a Darko je dodao:

  • Ovo je tvoj najbolji nastup. Dao si pečat sezoni, imaš fantastičnu numeru. Imaš tim koji ti je pogodio pesmu, imaš pevački deo, rep ali i emociju. A ovaj nastup je kao još jedan spot, sad sam pesmu razumeo još više. Emotivno je i pokazuje pravu emociju pesme. Raduj se, ti si zvezda i tek sledi tvoj veliki uspeh – zaključio je Dimitrov.

Ko će poneti titulu pobednika druge sezone vodećeg muzičkog takmičanja u regionu ispratite na IDJVideos.TV kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow