Pretraži

ŠTA SE DEŠAVA SA INFLUENSERKOM? Antonina Lukić nestala sa društvenih mreža, potezom zabrinula fanove (FOTO)

Influence
1
antonina lukić
Foto: Instagram printscreen/antoninalukic

Popularna influenserka Antonina Lukić zabrinula je svoje pratioce.

Antoninu na društvenoj mreži Instagram verno prati više od 80 hiljada ljudi, među kojima je najviše devojaka koje prate influenserkine savete po pitanju mode i lepote.

Ona je poprilično aktivna na društvenim mrežama, te dnevno objavi po desetine storija o svojoj svakodnevici. Međutim, Antonina je napravila neobičan potez zbog koga se svi pitaju šta se dešava sa mladom influenserkom.

Ona je, naime, obrisala sve fotografije sa pomenute društvene mreže, otpratila sve ljude koje je do tada pratila i obrisala glavnu sliku profila.

antonina lukić
Foto: Instagram printscreen/antoninalukic

Antonina Lukić je i sa svog TikTok naloga, na kom je prati više od 270 hiljada ljudi, obrisala gotovo sve video snimke, a ostavila je samo četiri sa njenim fotografijama.

Poznato je da su ovaj trend „čišćenja“ društvenih mreža započeli pevači pred izdavanje nove pesme ili albuma, zbog čega je ovakav potez od strane influenserke zbunio sve. Mnogi se sada pitaju da li je u Antoninom životu sve u redu, ili da li se radi o marketinškom potezu povodom nekog novog projekta na kom radi.

antonina lukić
Foto: TikTok printscreen/ninatheitgirl

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence