Pretraži

Anja Bla iznenadila Baku Praseta originalnim poklonom za Dan zaljubljenih, jutjuber umalo zaplakao (VIDEO)

Influence
1
baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Poznata influenserka Anja Bla je na svom Instagram profilu pokazala šta je za Dan zaljubljenih poklonila svom dečku, jutjuberu Baki Prasetu, a jedna poklon sa naročitim značenjem je oduševio sve.

Anja Blagojević i Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već četiri godine uživaju u svojoj ljubavi. Njihov odnos je počeo na specifičan način, a tek nakon godinu dana Bogdan je svojim pratiocima pokazao svoju devojku. Od tada njih dvoje zajedno snimaju zanimljive klipove koji oduševljavaju gomile fanova, a Anja je u međuvremenu otvorila i sopstveni kanal.

Ljudi koji ih prate obožavaju da gledaju dešavanja iz njihovog privatnog života kao i tok njihove veze, a kako je za nama Dan zaljubljenih, Anja je Baki napravila iznenađenje, a poklon koji je odabrala za svog dečka izazvao je gomilu komentara i lajkova na Tiktoku.

– Šta sam to Bogdanu pripremila za Dan zaljubljenih!? – započela je Anja, pa potom objasnila:

– Naslikala sam mu dve koale, a to smo kao mi. A zašto smo mi dve koale!? Pa zato što imamo neke plišane igračke, evo vidite ove dve koalice – rekla je ona pokazujući na igračke, pa nastavila:

– Imamo neki naš koala zagrljaj, pa nam je to neka naša šala – dodala je ona, razneživši svoje fanove ovim otkrićem, pa nastavila, objasnivši koji teskt je napisala na ivici rama:

– Ti si osoba za koju želim da se udam. Ti si osoba sa kojom želim da ostarim. Ti si osoba sa kojom želim da osnujem porodicu. Uvek ću odabrati tebe za sve.

Foto: Tiktok printscreen/anjablaa

Ona je odabrala ovaj citat jer joj ga je Bogdan poslao jednom prilikom, pa je onda otkrila da joj dečko često šalje ljubavne tiktokove.

– I inače, meni je jako teško da smislim šta njemu da kupim, i za rođendan i za Dan zaljubljenih, zato što on apsolutno, bukvalno sve na svetu može da kupi sam sebi i veoma je teško takvoj osobi nešto prirediti da se on oduševi – požalila se Anja dok je pripremala tortu u obliku srca, pa pokazala još jedan poklon koji mu je priredila, a u pitanju je neobična kutija za satove.

– Ovo mi je slatko, i svideće mu se, a sam sebi to nikada neće kupiti – rekla je ona, pa potom pokazala i bokserice na kojima su naslikane koale, kao i pidžamu sa medevedom.

– Mi zajedno smo koale, a on sam je meda – objasnila je influenserka značenje poklona.

 

@anjablaaPart 2 u komentaru♬ Romantic Love Song – Xuckanon

Sve je izgledalo prelepo, naročito pica u obliku srca, koju je influenserka sama napravila, a onda je u drugom tiktoku pokazala Bakinu reakciju.

Influenser se oduševio iznenađenjem, pa je prokomentarisao:

Ona zna da ne može ništa da mi kupi sem hrane – našalio se, a onda je Anja donela i ostatak poklona.

 

@anjablaa Replying to @🇧🇦⚜🇲🇪 ♬ original sound – Anja

Influensera je poklon i više nego iznenadio pa je morao da naparvi pauzu kako se ne bi zaplakao, kao što se ranije desilo u jendom klipu kada mu je Anja takođe priredila iznenađenje.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence